Alegerea cerceilor potriviți: 4 recomandări pentru o ținută chic la orice ocazie

Alegerea cerceilor potriviți: 4 recomandări pentru o ținută chic la orice ocazie
Alegerea cerceilor potriviți: 4 recomandări pentru o ținută chic la orice ocazie

Bijuteriile sunt unele dintre cele mai îndrăgite accesorii ale femeilor, acestea făcându-și loc, cu grijă, în orice ținută.

Chiar dacă merge la birou, la cumpărături sau practică un sport, reprezentantele genului frumos poartă, aproape întotdeauna, fie o pereche de cercei, fie un inel sau o brățară delicată. 

Și pentru că cerceii fac parte dintre acele accesorii care nu deranjează aproape în nicio situație, ei pot fi integrați cu ușurință atât în ținutele de zi cu zi, cât și în cele pentru ocazii speciale. Am selectat mai jos patru variante pe care le poți încerca, în funcție de stilul tău de viață și de activitățile pe care le ai. 

Cerceii cu ametist 

Printre momentele în care vrei să te simți specială este, probabil, și o întâlnire romantică. Chiar dacă de acest lucru este responsabilă în mare parte persoana cu care îți vei petrece timpul și atmosfera dintre voi, ținuta nu este deloc de neglijat. Optează pentru o pereche de cercei cu pietre semiprețioase care vor oferi un aspect chic outfit-ului tău, punându-ți frumusețea naturală în evidență. 

Poți încerca niște cercei cu piatră ametist rotundă, care reprezintă un talisman pentru protecția iubirii. Nuanța lor mov, discretă, se va asorta atât la o rochie vaporoasă, pentru sezonul cald, cât și la o bluză confortabilă, potrivită în zilele reci. În plus, pietrele de ametist oferă vibrații ridicate, care îmbunătățesc capacitatea memoriei și ajută la reducerea anxietății. 

Cerceii cu citrin

Deschiderea propriei afaceri este un pas important, la fel cum este și o întâlnire în interes de serviciu. Indiferent care este situația în care te regăsești, ținuta potrivită îți va oferi mai multă încredere în tine și în abilitățile tale. Ia în considerare să apelezi și la „asul din mânecă”, adică la perechea ideală de cercei!

Citrinul este o piatră a abundenței, a banilor, dar și a noilor începuturi. Aceasta este folosită adesea pentru influența pe care o are împotriva răului și a energiilor negative. Poartă cercei cu piatra citrin la ținutele tale office, deoarece aceasta este un talisman care contribuie la sporirea succesului în afaceri. 

Cerceii cu turcoaz

Culoarea îndrăzneață a turcoazului se va dovedi ușor de asortat cu ținutele tale casual, potrivite pentru călătorii sau activități fizice. Unul dintre avantajele pe care le vei avea purtând o pereche de cercei cu pietre semiprețioase de turcoaz este protejarea împotriva accidentelor. 

Fiind ideali în special în timpul călătoriilor, cerceii din pietrele de turcoaz sunt considerați un talisman care atrage pacea și are, deopotrivă, un rol protector. 

Cerceii cu piatra puterii 

Anumite momente din viață necesită concentrarea ta și fac apel și la puterea de reținere a detaliilor. Acesta poate fi atât cazul unui interviu, cât și al unui examen important pe care trebuie să-l treci cu brio. 

Integrează în cadrul ținutei tale smart-casual o pereche de cercei cu cristal de stâncă, piatră a puterii. Aceasta este considerată aducătoare de putere și claritate, contribuind la capacitatea ta de concentrare și memorare. Poartă-i ca să îți asiguri un mic avantaj, deoarece aceste pietre semiprețioase au un impact puternic împotriva energiilor negative. 

Alegerea cerceilor potriviți pentru obținerea unei ținute chic poate fi ușoară dacă te orientezi către obținerea mai multor avantaje. Bijuteriile cu pietre semiprețioase sunt ușor de asortat, iar influențele pozitive pe care le pot avea asupra ta și a activităților tale pot fi fructificate din plin. 

 

Sursa: Shutterstock



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies