Alegerea unei rochii elegante pentru vară

Alegerea unei rochii elegante pentru vară
Alegerea unei rochii elegante pentru vară

Sezonul petrecerilor sofisticate este în plină desfășurare, iar femeile se întrec în alegerea ținutelor elegante pentru aceste evenimente.

Sigur că există mii de variante de rochii și ținute elegante potrivite pentru toate ocaziile, însă alegerea acestora trebuie făcută cu grijă pentru a preveni eventualele neplăceri care pot apărea.

Majoritatea femeilor preferă rochiile mulate sau cele lungi demne de covorul roșu, însă nu se gândesc la toate aspectele când fac alegerea ținutei.

Reguli de urmat pentru alegerea unei rochii elegante pentru vară

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fiind extrem de cald, este indicat ca alegerea să se facă în funcție de comoditate în primul rând. Ideea este să vă simțiți bine și nu să vă stresați din cauza transpirației sau a eventualelor iritații cauze de aceasta.

1. Rochiile din materiale naturale precum mătasea sunt ideale pentru astfel de evenimente. Țesătura se simte minunat pe piele, lăsând-o să respire prevenind în acest fel și unele afecțiuni ale pielii care pot apărea.

Sigur că în general astfel de rochii sunt ceva mai scumpe, însă la DyFashion sunt și modele accesibile confecționate din materiale naturale. Modelele simple, înflorate, sunt cele mai populare când vine vorba de petrecerile de vară.

2. Croiurile extrem de mulate trebuie evitate. Arată frumos, pun în evidență formele corpului, însă pot deveni incomode mai ales după căteva ore petrecute pe ringul de dans. Rochiile tip bandage, des întâlnite la astfel de evenimente, sunt confecționate din materiale dense, care nu lasă pielea să respire și în timp devin incomfortable.

3. Rochiile lungi, tip sirenă, sunt frumoase, arată elegant și sunt alegerea perfectă pentru nașe. Și chiar dacă bifează punctele de mai sus, rămâne sub semn de întrebare felul în care se poate mișca persoana care poartă acest tip de rochie. Pe ringul de dans este destul de greu să se miște în voie, mai ales dacă e cald. Sigur că se poate opta pentru o a doua rochie, mai scurtă, mai vaporoasă.

Dacă se dorește o astfel de variantă, atunci bugetul unei rochii poate fi împărțit în două, pe Zonia fiind disponibile sute de modele la prețuri accesibile. Astfel rochia super elegantă de la ceremonie să poată fi schimbată cu un model la fel de elegant, dar mult mai comod.

La fel de importante ca și rochia sunt atât lenjeria intimă, cât și pantofii. Regula rămâne în general aceeași: materiale naturale, croiuri și calapoade comode adaptate rochiei și siluetei celei care le poartă.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies