Alerte meteo COD PORTOCALIU şi COD ROŞU: ploaie, ninsoare şi vânt puternic

Alerte meteo COD PORTOCALIU şi COD ROŞU: ploaie, ninsoare şi vânt puternic
Alerte meteo COD PORTOCALIU şi COD ROŞU: ploaie, ninsoare şi vânt puternic

MAE a informat, marţi, cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Croaţiei că începând cu data de 11 martie 2019 au fost emise coduri portocaliu şi roşu de vânt, care va avea intensificări puternice la rafală.

 De asemenea, meteorologii bulgari au emis avertizare cod galben pentru 21 de regiuni, unde se aşteaptă precipitații sub formă de ploaie și ninsoare, însoțite în anumite zone și de vânt puternic.

Citeste si: Horoscop TAROT săptămâna 11-17 martie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Croația că, în conformitate cu datele transmise de autoritățile locale, începând cu data de 11 martie 2019, au fost emise coduri portocaliu și roșu de vânt, care va avea

intensificări puternice la rafală.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Prognozele meteorologice pentru canalul Velebit, golfurile Kvarner și Kvarnerić, nordul Dalmației, indică o înrăutățire a condițiilor atmosferice, însoțită de vânt extrem de puternic, cu o viteză de până la 130 km/h, care creează probleme serioase în transportul maritim și în furnizarea energiei electrice. Regiunea Rijeka, coasta de vest a Istriei și Dalmația mijlocie se află sub avertizare meteorologică cod portocaliu de vânt.

Pentru data de 12 martie 2019, regiunea Dalmația se află sub avertizare meteorologică cod roșu de vânt extrem de puternic, cu o viteză de până la 120 km/h, iar regiunea Split se află sub avertizare meteorologică cod portocaliu de vânt.

Citeşte continuarea pe RTV. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Paștele 2019. Când pică Paștele ortodox și cel catolic în următorii ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies