Alesandra Stoicescu, despre decizia de a face un copil și motivul pentru care a amânat atât de mult acest moment. „Eu nu mi-am pus problema să verific dacă mai pot face copii.”

Alesandra Stoicescu, despre decizia de a face un copil și motivul pentru care a amânat atât de mult acest moment. „Eu nu mi-am pus problema să verific dacă mai pot face copii.”
Alesandra Stoicescu, despre decizia de a face un copil și motivul pentru care a amânat atât de mult acest moment. „Eu nu mi-am pus problema să verific dacă mai pot face copii.”

Alessandra Stoicescu a vorbit despre decizia de a face un copil.

Alessandra Stoicescu, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din țară, și-a deschis sufletul, așa cum rar a făcut-o, în cadrul podcastului Fain& Simplu cu Mihai Morar, acolo unde a vorbit, despre carieră, familie, lecțiile învățate de-a lungul vieții, părinți, dar și despre  momentul în care a ales să devină mamă, după lungi amânări. Aceasta a crezut de cele mai multe ori că nu este pregătită pentru o sarcină, mai ales că avea încă multe lucruri neașezate cu ea. 

“Eu am crezut mult timp că nu o să fiu o mamă bună, dar nu e o decizie clară pe care o ei, să nu am copii, cel puțin în cazul meu, dar iei multe decizii mici în carieră, în anumite situații în care zici nu. Apoi noi avem o fiică mare, fiica lui Sergiu. După ce ne-am căsătorit, Sergiu mi-a spus “hai să facem un copil.” “Nu este momentul, stai, mai stăm puțin.”
Unde e multă minte, e și multă prostie, iar eu pot să confirm asta. Atât de tânără mă credeam și atât de cu lumea înainte, încât eu nu mi-am pus problema să verific dacă mai pot face copii. Să intru în discuție cu niște medici care ar putea să-mi spună, “ai fi vrut tu să te mai gândești”, că eu spuneam că ne mai gândim, pentru că aveam și eu multe neașezate, eu cu mine și tot amânăm.”,
a spus Alessandra Stoicescu.

Decizia Alessandrei Stoicescu de a deveni mama

Citește și: Mesajul emoționat al Simonei Gherghe după ce Alessandra Stoicescu a născut! ”Știu cât de mult ți-ai dorit acest copil și Dumnezeu te-a binecuvântat cu o fetiță”

Sandra Stoicescu fiica
Sandra Stoicescu fiica[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „A venit ca o minune”. Alessandra Stoicesu, dezvăluiri despre al doilea copil

În momentul în care cei doi nu s-au mai gândit la un copil, după ce ea nici nu a făcut anumite analize pentru a verifica dacă mai poate rămâne însărcinată, Dumnezeu i-a trimis câteva semne și i-a venit imediat în cap ideea regretului, în cazul în care nu va lăsa acest cadou să fie primit în viața ei. 

“La un moment dat, în 2018, Sergiu chiar spunea că a trecut, gata, a plecat trenul acesta din gară, nu ne mai gândim la el, nu mă întreba de ce, că tot vorbeam de Dumnezeu, care e mereu acolo și îți arată lucruri dacă știi să le vezi, Am zis “eu am să regret dacă nu las pe Dumnezeu să decidă să-mi dăruiască un copil dacă este sau să nu.”
Poate fi și o formă de lașitate pentru că am spus “lasă să decidă Dumnezeu.”,
a mai spus cunoscuta prezentatoare TV.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sandra Stoicescu
Sandra Stoicescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Alessandra Stoicescu a ajuns cu fetița la spital: „Părinții, terminați”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies