Alessandra Stoicescu, in costum de baie, la plaja

Alessandra Stoicescu, in costum de baie, la plaja
Alessandra Stoicescu, in costum de baie, la plaja

Alessandra Stoicescu a avut parte de curand de o dubla aniversare: implinirea varstei de 42 de ani si 5 ani de la casatoria sa. Vedeta tv a sarbatorit evenimentele alaturi de sotul ei, departe de tara, intr-o vacanta de vis petrecuta in Maldive. 

 

Foarte atenta cu viata privata si aparitiile sale publice, Alessandra Stoicescu ne ofera surpriza inceputului de sezon estival. 

La sfarsitul saptamanii trecute, realizatoarea si prezentatoarea tv, cunoscuta pentru conduita sa publica fara cusur si seriozitate, a fugit in vacanta in Maldive, departe de lumea dezlantuita din Bucuresti. 

  

 

Vacanta a fost planificata din vreme si a devenit un obicei pentru vedeta de televiziune. In fiecare an, la finalul lunii aprilie, stirista pleaca 10 zile intr-o vacanta exotica alaturi de sotul ei, Sergiu Constantinescu.

Anul acesta, cei doi au sarbatorit aniversarea Sandrei, care a implinit 42 de ani pe 28 aprilie, dar si 5 ani de la casatoria lor. 

Dupa cum se vede in fotografii, Alessandra Stoicescu arata fantastic si are un corp cu forme frumoase si de invidiat pentru o persoana de 42 de ani. 

 

"Am revenit in Maldive pentru ca ne place foarte mult.

Aici, grija de a pastra natura cat mai neatinsa ajuta ca totul sa fie intr-un echilibru perfect si de o frumusete rara. Maldivele sunt amenintate de cresterea nivelului marii, de incalzirea apelor care afecteaza coralii si atunci simti preocuparea asta permanenta: de la snorkeling cand esti rugat sa nu atingi vietatile marine si pana la convietuirea cu animalutele de peste tot, micile soparle si alte vietati! Alegem mereu destinatii de plaja in aceasta vacanta, in care sarbatorim ziua mea de nastere si data casatoriei. 
Pe aceasta insula ti se recomanda din start: fara tocuri (noi recomandam desculti, consumul de fructe proaspete si relaxare. Iar eu, intr-adevar mananc fructe multe si beau cocktail-uri “virgine” adica fara alcool", a declarat Alessandra Stoicescu.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Se schimba regulile la EXATLON! Competitia intra in faza finala

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies