Alev, pusă la punct de Pembe

Alev, pusă la punct de Pembe
Alev, pusă la punct de Pembe

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, situațiile controversate și tensiunile sunt la ordinea zilei în familia Unal, care pare că nu își mai redobândește liniștea după despărțirea lui Abdullah de Pembe.

Alev suferă teribil din cauza uneltirilor lui Pembe, fapte care au trimis-o în închisoare pe frumoasa femeie, iar Abdullah îi va cere soției sale să își retragă imediat acuzațiile formulate la adresa iubitei sale. Pembe însă, joacă dur, și impune anumite condiții soțului său, dacă acesta își dorește ca ea sa o “salveze” pe Alev din situația cumplită în care a ajuns.

Din cauza evenimentelor dramatice petrecute în viața fratelui său, Omer consideră că acesta nu își mai poate exercită cum se cuvine funcția de președinte al afacerilor de familie și propune schimbarea sa

din fruntea firmei. Abdullah este extrem de supărat din cauza atitudinii lui Omer și își acuză fratele că i-a întărâtat fiii împotriva sa, din cauza iubirii ce i-o poartă frumoasei Alev.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce decizie va lua Alev, din cauza problemelor cauzate de Pembe și, ce se va întâmpla cu Abdullah, atunci când vede că a fost “exclus” din firmă, de către familia sa, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul

“O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Iuliana Tudor a dezvăluit că nu crede în terapeuți! Vedeta preferă, în schimb, interacțiunea cu un duhovnic: „Cred că poți găsi răspunsuri chiar fără să faci o spovedanie în sensul propriu.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies