Alex Bobicioiu, adevăratul motiv pentru care nu a mai putut rămâne cu Bianca de la Puterea dragostei! "Îmi spunea că mă iubește și apoi se dădea pe lângă..."

Alex Bobicioiu, adevăratul motiv pentru care nu a mai putut rămâne cu Bianca de la Puterea dragostei!
Alex Bobicioiu, adevăratul motiv pentru care nu a mai putut rămâne cu Bianca de la Puterea dragostei! "Îmi spunea că mă iubește și apoi se dădea pe lângă..."

Alex Bobicioiu a spus tot adevărul despre relația controversată cu Bianca de la Puterea dragostei.

La prima lui intrare în casă Puterea dragostei, Alex Bobicioiu a trăit o poveste de dragoste cu Bianca Comanici. "Este o fată fină, frumoasă și, indiferent ce spun alți concurenți despre ea, pe mine nu mă interesează. Vreau să formăm un cuplu și după competiție", dezvăluia bărbatul la vremea respectivă.

Din păcate, la scurt timp de la eliminarea lui din show, dragostea tinerei pentru el avea să se evapore imediat.

În premieră pentru WOWbiz.ro, Alex a povestit atunci că Bianca s-a reorientat rapid spre un al concurent din format. "După cinci zile, mi-a zis la telefon că nu mai vrea să fie cu mine, fiindcă ar vrea să formeze un cuplu cu Oianu. Am luat totul ca atare, am suferit, dar, mi-am zis că viața merge înainte pentru mine", a conchis Bobicioiu.

Citeste si: Totul despre fenomenul Abi Talent! Care este numele real, când s-a lăsat de școală și câți bani face la concerte?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Bomba anului! Alex Bobicioiu, din nou în casă? Cine e fata pentru care se întoarce în emisiune!?

Alex Bobicioiu o taxează pe Bianca de la Puterea dragostei! ”E ste schimbătoare”

În mod surprizantor însă, la revenirea lui în casă, sentimentele brunetei au reapărut brusc. Bianca a făcut totul să îl determine pe Alex să fie din nou cu ea. În zadar, căci zarurile erau aruncate, în plus, a mai apărut și un alt băiat la orizont… Iancu Sterp.

Alex Bobicioiu a taxat-o pe Bianca de la Puterea dragostei în stilul său, cu indiferență și cu ironie. "Bia este schimbătoare. Îi place ba de mine, ba de Iancu, iar acum, s-a ţinut şi după Mocanu. Ea este față bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată. Am fost o dată orb, gata! S-a sfârșit, indiferent ce mi-ar zice dincolo de show.

Repet, îmi spunea că mă iubește și apoi se dădea pe lângă Iancu, s-a ţinut şi după Mocanu... Nu am să uit lucrul acesta. Nu cred că poate să fie fidelă.", a mai declarat fostul concurent pentru WOWbiz.ro.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Blush cremos făcut din ingrediente naturale. Oferă o pată de culoare tenului tău

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Andreea Ibacka, apel disperat pe internet: "Ajutor! Au dispărut!”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies