Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, atac la baionetă la Manuela și Bianca! A dat cărțile pe față și le-a distrus

Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, atac la baionetă la Manuela și Bianca! A dat cărțile pe față și le-a distrus
Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, atac la baionetă la Manuela și Bianca! A dat cărțile pe față și le-a distrus

Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” a fost, în ultima perioadă, subiect de discuție între fetele din emisiunea moderată de Andreea Mantea, relația lui cu Manuela fiind analizată în amănunt.

Urmărind emisiunea, Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” a avut surpriza să afle, susține el, că se spun lucruri total neadevărate despre viața lui, motiv pentru care, în exclusvitate pentru WOWbiz.ro, a desființat bârfele și fetele care l-au transformat în subiect de discuție.

Citeste si: Incredibil! Ce făcea Jador când Simina și Zănoagă erau la botezul lui Dominic?! Este de neconceput!

”În primul rând, afirmația Manuelei că i-aș fi spus că doresc să intru în casa Puterea Dragostei pentru ea, este total neadevărată. Discuțiile dintre mine și Manuela s-au rezumat la faptul că îmi este dor de casa Puterea Dragostei, eu spunându-i ca nu știu încă pentru cine aș dori să intru. Tot referitor la Manuela, vreau să menționez că relația dintre mine și ea a fost una strict de amiciție, având împreuna și o colaborare.

Mai multe cred că au spus, nu prea subtil, Roxana și Jador. Oricum, mai mult de “friends with benefits” nu a fost între noi...”, explică Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, nici Bianca nu a scăpat de furia lui Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, acesta fiind deranjat că iubita lui Livian ar susține că ar fi gelos pe Ricardo.

”În al doilea rând, nici nu știu cum să cataloghez intervenția Biancăi... Poate are încă sechele de acum ceva timp în urmă. Dar ca să clarificăm și acest aspect, vreau să precizez încă de la bun început că am o părere foarte bună despre Ricardo și îl consider un tip foarte ok. Referitor la discuțiile mele cu Manuela, la care a făcut referire Bianca, acestea s-au rezumat doar la a-i spune că, din ce am putut eu observa, Ricardo este destul de gelos și că face anumite faze din nimicuri, exact cum făcea cu Raluca.
Nicidecum nu i-am sugerat Manuelei să nu vorbească cu Ricardo sau alte tâmpenii menționate de Bianca, ba din contră, am sfătuit-o să încerce, poate cu ea va fi diferit”
,a mai spus Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Iancu de la Puterea dragostei, în brațele unei blonde focoase: „Gata...”

Citeste si: Bernadett de la Puterea Dragostei a pozat nud! Uite imaginea controversată a momentului!

În altă ordine de idei, Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” recunoaște că l-a amuzat ceea ce a spus Andreea Mantea despre episoadele lui din emisiune, atunci când... ațipea. ”Un ultim aspect la care vreau să fac trimitere se referă la mențiunea doamnei Andreea Mantea, cum că este imposibil să mă întorc în emisiune deoarece ar fi de ajuns unul care doarme- cu referire la Iancu.

Această afirmație nu mă deranjează câtuși de puțin deoarece Andreea Mantea este un moderator senzațional al emisiunii și sigur a spus acest lucru mai mult sub formă de glumă. După cum bine știm cu toții, mi s-a întâmplat doar de vreo două ori să ațipesc preț de 3-4 secunde. Dar acest lucru nu mi s-a întamplat doar mie... astfel încât nu o iau ca pe un afront, ba din contră afirmația Andreei Mantea mă ambiționează să-mi doresc și mai mult să mă întorc în casa Puterea Dragostei”, a mai explicat Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Roxana Buzoiu, adevăratul motiv pentru care nu a mai ajuns la botezul lui Dominic: „Trebuia să vin la...”

Alex Bobicioiu s-a iubit cu Manuela de la ”Puterea Dragostei”?

”În momentul de față eu și Alex nu mai formăm un cuplu. Pe viitor, doar Dumnezeu știe ce va fi. Îl respect și îl apreciez pe Alex, e un bărbat bun, sufletist și cu multe alte calități care nu s-au văzut la TV, însă relația noastră este, acum, doar una de prietenie. Îl respect și îl apreciez pe Alex, așadar, noi o sa rămânem prieteni”, ne-a spus, în exclusivitate, bomba sexy Manuela Oprișiu. Mai mult decât atât, ne-a explicat focoasa brunetă, despărțirea lor nu are, culmea, niște motive serioase în spate. ”Cred că e vorba de distanță, că nu a fost să fie. Nu avem să ne reproșăm nimic”, ne-a mai spus Manuela, tânăra femeie de afaceri din Alba Iulia, fostă Miss, despre relația pe care a avut-o cu Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Bomba anului! Alex Bobicioiu, din nou în casă? Cine e fata pentru care se întoarce în emisiune!?



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Adevarul despre despartirea Denisei si a lui Iancu Sterp! Denisa a recunoscut totul: ''Nu vreau sa fac pe victima...''

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies