Alex Bobicioiu revine în casa Puterea dragostei pentru Ramona! Cine a aruncat bomba?

Alex Bobicioiu intră din nou în casa Puterea dragostei, pentru Ramona! Cine a aruncat bomba?
bobicioiu

Doi foști concurenți de la Puterea dragostei vor să se întoarcă în casă. Alex Bobicioiu a pus ochii pe Ramona și este decis să o cucerească.

Alexandru Bobicioiu vrea să intre din nou în casa Puterea dragostei. Fostul iubit al Biancăi Comănici a pus ochii pe nimeni alta decât Ramona și este hotărât să se întoarcă în emisiune pentru a o cuceri pe blondină. Bomba a fost aruncată de vloggerițele Reea și Tina, care au spus totul în noul clip postat pe canalul de YouTube. 

Alex Bobicioiu intră din nou în casa Puterea dragostei, pentru Ramona! Cine a aruncat bomba?

„Băiatul care va intra în casa Puterea dragostei pentru Ramona este...cineva care și-a bătut puțin joc de Bianca Comănici. Toată lumea o să zică Oianu sau...Dacă și voi v-ați gândit la Bobicioiu înseamnă că sunteți inteligenți”, au spus vloggerițele Reea și Tina în noul vlog urcat pe YouTube vineri seară.

Citeste si: Șoc pentru Bogdan Mocanu! Andra Volos are un nou iubit? „Am ieșit la cină cu iubitul meu”

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Bianca și Ella de la Puterea dragostei se tem de Ramona: „Are în spate interlopi”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant pentru iubita lui: „Tu ești singura prințesă” Este vorba despre Alexandra?

Alex Bobicioiu intră din nou în casa Puterea dragostei, pentru Ramona! Cine a aruncat bomba?
ramona

Totodată, Reea și Tina au dezvăluit faptul că Andreea Oprică se va întoarce în sezonul 3 al emisiunii Puterea dragostei, iar anunțul a fost făcut chiar de către fosta concurentă pe contul de Instagram, acolo unde a spus, ca răspuns la o întrebare, că este posibil să meargă în Turcia.

„Din câte am înțeles, Andreea Oprică își dorește să intre din nou în casa Puterea dragostei.

A făcut o postare pe Instagram și a răspuns că se pregătește să plece în Turcia. Filmările mai durează trei săptămâni și se va termina sezonul. Peste 2 săptămâni se pregătesc pentru filmările sezonului 3”, au spus Reea și Tina. 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies