Alex Bodi a cheltuit o mică avere pentru împăcarea cu Bianca Drăgușanu! „Nu poate să trăiască fără ea...”

alex bodi, bianca drăgușanu, alex bodi și bianca drăgușanu, avere, zbor privat
alex bodi, bianca drăgușanu, alex bodi și bianca drăgușanu, avere, zbor privat

Alex Bodi a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o recuceri pe Bianca Drăgșanu și, chiar dacă a scos o avere din buzunar, se pare că a și reușit.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au decis să dea uitării toate evenimentele nefericite, toate declarațiile oferite după ce s-au despărțit și toate scandalurile mediatice în care s-au implicat, așa că faimosul cuplu Bodi-Drăgușanu a pornit de la zero, cu forțe proaspete. Acum, afaceristul se chinuie să construiasă raiul pentru Bianca Drăgușanu, însă, când ești celebru, totul are un preț- și așa s-a întâmplat și cu împăcarea dintre cei doi.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, despre împăcarea cu Alex Bodi: „Este vorba despre adrenalină, despre dependență”

alex bodi, bianca drăgușanu, alex bodi și bianca drăgușanu, avere, zbor privat
alex bodi, bianca drăgușanu, alex bodi și bianca drăgușanu, avere, zbor privat

Alex Bodi i-a oferit în dar Biancăi Drăgușanu, o geantă de la un brand de renume, care a costat o mică avere: nici mai mult, nici mai puțin de 6.000 de Euro. Mai mult decât atât, după ce că n-a venit cu mâna goală, afaceristul a făcut tot posibilul să vină la consoarta sa, și nu oricum, ci cu un zbor privat, care l-a făcut să scoată din buzunar 25.000

de Euro!

Alex Bodi a făcut aceste sacrificii pentru că.... „Nu poate să trăiască fără ea!”

alex bodi, bianca drăgușanu, alex bodi și bianca drăgușanu, avere, zbor privat
alex bodi, bianca drăgușanu, alex bodi și bianca drăgușanu, avere, zbor privat

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se află la vila de lux, din apropierea Bucureștiului, pe care afaceristul o deține, iar lucrurile între ei pare că merg extraordinar de bine.

Aflați în izolare de trei săptămâni, Bianca și Bodi au o relație frumoasă, lipsită de certurile și scandalurile cu care ne-au obișnuit. Chiar dacă se zvonea că Alex Bodi avea o aventură cu frumoasa moldoveancă stabilită în Londra, Daria Radionova, Bianca Drăgușanu a decis să ierte tot și după ce au divorțat la notar, cei doi s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată.

Citeste si: S-a întors karma! Rivala Biancăi Drăgușanu, lăsată fără bani de guvernul britanic! I-au închis afacerea Dariei

„Bianca și Bodi sunt bine acum, se vede că el o apreciază mai mult și încearcă să-și spele păcatele, să o facă pe ea să-i uite greșelile. Îi gătește, se poartă exemplar cu ea, sunt o adevărată familie împreună. Alex o răsfață, oricum se vede de la poștă că nu poate să trăiască fără ea, nu degeaba a venit din Londra și a plătit 25.000

de euro pe un zbor privat. Pare că și-a învățat lecțiile.

A amenajat chiar și o sală de sport pentru Bianca, îi pregătește micul dejun, cina, o tratează foarte bine. Sunt în autoizolare amândoi la el acasă, de când s-a întors Alex din Londra, locuiesc împreună, lucru care nu s-a mai întâmplat înainte. Se vede că face sacrificii pentru a o recuceri”, au mărturisit apropiații cuplului, potrivit Cancan.

Citeste si: Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu, la cuțite. Au fost aruncate cuvinte grele



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Daria Radionova, trasă într-o „poveste murdară” de Bianca Drăgușanu. Frumoasa șatenă este în război cu fosta prezentatoare TV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies