Alex Bodi, denunțat de fosta soția că o exploata! Femeia le-a spus totul anchetatorilor

Alex Bodi
Alex Bodi a fost arestat

Omul de afaceri a fost arestat pentru 30 de zile și a rămas în spatele gratiilor, după o amplă acțiune a celor de la DIICOT.

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost dus în cătușe la tribunal. Omul de afaceri a fost arestat joi seara, în dosarul deschis pentru trafic de persoane, șantaj și proxenetism. Potrivit unor surse judiciare, Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj, scrie Agerpres.

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit, pentru gândul.ro,

una dintre femeile exploatate este chiar prima soția a lui Bodi, cea care i-a dăruit acestuia doi copii și de care Alex Bodi a divorțat pentru a se putea căsători cu vedeta de televiziune Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Alex Bodi, clipe de coșmar! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are mari probleme cu poliția!

Fosta soție a lui Alex Bodi
Fosta soție a lui Alex Bodi l-a denunțat[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Femeia le-ar fi spus anchetatorilor că în perioada 2014-2-16 femeia a practicat prostituția la Frankfurt și Berlin, în cluburi de noapte, unde a ajuns prin intermediul fostului său soț, Alexandru Bodi Nicolae. Silvia Iulia Sălăgean le-ar mai fi spus anchetatorilor că Bodi îi reproșa că nu produce suficienți bani din activitatea de prostituție, iar acest lucru o afecta psihic.

Citeste si: Prima reacție a iubitei lui Alex Bodi, după ce el a fost reținut de DIICOT: „Da, sunt...”

În afară de Alex Bodi, a fost reținut și nașul său, Adrian Tâmplaru

Adrian Tâmplaru și Alex Bodi au fost ridicați de procurorii DIICOT, miercuri dimineață, la capătul a 23 de percheziții care au avut loc în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov.

„În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T.

– S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor.”, au transmis autoritățile în ziua arestării lui Alex Bodi.

Sursa: gandul.info.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Prima reacție a iubitei lui Alex Bodi, după ce el a fost reținut de DIICOT: „Da, sunt...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies