Alex Bodi, despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu: „O las pe ea...”

Bianca Dragusanu si Alex Bodi
Bianca Dragusanu si Alex Bodi

Ce spune omul de afaceri despre împăcarea cu fosta prezentatoare TV, după ce au început războiul între ei, chiar în fața notarului la care au divorțat.

La scurt timp după ce s-a aflat că s-a mutat la Londra pentru amantă, telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă. Omul de afaceri a dezvăluit în cadrul unui interviu în ce stadiu se află împăcarea sa cu Bianca.

Deși vedeta susține că fostul ei soț o imploră să se împace cu ea și o sună de câteva zeci de ori pe zi, se pare că Alex Bodi ar fi plecat în Anglia cu amanta sa, Daria Radionova, însă omul de afaceri vrea să pună la punct și procesul pe care îl are cu fosta prezentatoare TV.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, declarație emoționantă despre Victor Slav! ”Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare”


„Am sunat-o în legătură cu procesul pe care îl avem și cu tot circul acesta. Nu ne-am împăcat și nici nu ne vom împăca. Pe partea cu procesul, am zis să facem pace. O să o las pe ea să declare ce vrea, eu nu mai vreau să vorbesc despre acest subiect”, a dezvăluit Alex Bodi pentru cancan.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față după împăcarea cu Alex Bodi: „Mi- zis că face imposibilul să ajungă în București, doar să vorbească cu mine!”

Ce spune Alex Bodi despre frumoasa Daria

În plus, Alex Bodi a vorbit și despre frumoasa Daria Radionova și a spus ce relație are cu ea.

Citeste si: Alex Bodi crede că pandemia de coronavirus o să facă ravagii dacă pică internetul: „O să fie cele mai multe sinucideri din istorie!”

Alex Bodi in Londra
Alex Bodi in Londra

”Amantă e prea mult spus. Eu sunt un bărbat liber, dacă o să fiu implicat într-o relație o să îmi asum. Daria este prietenă cu iubita partenerului meu și așa am ne-am cunoscut.

Acest lucru nu schimbă situația și nici n-am cum să îi interzic ei să frecventeze casa în care locuim sau anumite locuri în care ne intersectăm”, ne-a mai spus Alex Bodi.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Alex Bodi se stabilește definitiv la Londra, după divorțul de Bianca? În capitala Angliei, afaceristul e directorul unei companii de consultanță în management !

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies