Alex Bodi, mărturisiri despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Ce întrebare i-a adresat blondina! „Avea emoții. Și eu m-am emoționat.”

Alex Bodi, mărturisiri despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Ce întrebare i-a adresat blondina! „Avea emoții. Și eu m-am emoționat.”
Alex Bodi, mărturisiri despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Ce întrebare i-a adresat blondina! „Avea emoții. Și eu m-am emoționat.”

Alex Bodi a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta.

Alex Bodi este un conoscut om de afaceri de la noi din țară, care a devenit foarte cunoscut și în lumea mondenă, prin intermediul relațiilor pe care le-a avut cu unele dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară.

Astfel, afaceristul s-a bucurat și se bucură în continuare de succes atât pe plan profesional, cât și personal, chiar dacă a trecut până acum prin două divorțuri.

Acum, însă, Alex Bodi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu frumoasa Ema Uta, makeup artistul vedetelor. Cei doi au făcut recent un pas extrem de important în relația lor. Alex Bodi și Ema Uta s-a logodit în Maldive, într-un cadru de poveste.

Invitat în cadrul podcastului „Un podcast mișto by Bursucu”, Alex Bodi a vorbit despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe iubita sa.

Alex Bodi, despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta

Citește și: “Ce fel de om poți să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine? Party, distracții, încasezi și bani.” Alex Bodi, mesaj cu subînțeles pentru Dorian Popa

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Nu sunt cel mai bun exemplu.” Ce replică i-a dat Alex Bodi Anamariei Prodan, după ce l-a felicitat în mediul online

Afaceristul a dezvăluit că atât el, cât și iubita sa, au fost cuprinși de emoții. Astfel, în fața marii întrebări, Ema Uta i-a adresat la rândul său o întrebare neașteptată afaceristului, la care acesta a răspuns afirmativ.

Avea emoții. Și eu m-am emoționat că să-i zic ceva chestii, să-i fi spus ceva chestii, nu știu ce. I-am zis din prima: „Vrei să fii soția mea?” Ea a zis că da și m-a întrebat dacă pentru toată viața și i-am spus că da, pentru toată viața .”, a povestit Alex Bodi.

Alex Bodi a mai fost căsătorit de două ori

Prima căsnicie a fost cea cu Raluca Alexandra, cea care l-a făcut pe Alex Bodi tată pentru prima oară. Ulterior, afaceristul a mai fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, dar despre acea căsnicie nu susține că a fost una serioasă, mai ales că a fost doar la primărie, ci nu și în fața lui Dumnezeu.

O dată am mai fost căsătorit.

A doua oară a fost așa, cununie civilă. Am fost căsătorit pe jumate. ”, a spus Alex Bodi.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Denisa Tănase a explicat care este esența succesului! „Nimic nu este imposibil, dar nimic nu este posibil dacă nu ne ducem noi în căutarea acelui lucru.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies