Alex Bodi o atacă dur pe Bianca Drăgușanu! E prima oară când face declarații atât de dure despre soția lui!

Alex Bodi o atacă dur pe Bianca Drăgușanu! E prima oară când face declarații atât de dure despre soția lui!
Alex Bodi o atacă dur pe Bianca Drăgușanu! E prima oară când face declarații atât de dure despre soția lui!

Alex Bodi, declarații șocante despre Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a răbufnit!

Soțul Biancăi Drăgușanu a decis să ia atitudine și să facă lumină în ceea ce privește neînțelegile din cuplul lor. Alex Bodi o acuză pe Bianca Drăgușanu că are un comportament total nepotrivit pentru o mamă și o femeie cu pretenții.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Alex Bodi o face praf pe Bianca Drăgușanu! E prima oară când face declarații atât de dure despre soția lui

Omul de afaceri este și el decis ca la începutul lunii decembrie să divorțeze de cea cu care s-a căsătorit în august.

"Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii, doar vreau să specific că omul care a dormit la ea în casă să-i spunem doamnei Bianca că ridichile stau în pământ.

Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea.

Normal că în fiecare cupluri există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violentă.

Am avut discuții mai aprinse, nu pot să zic că doamna a vrut să sară în fața mașinii, poate a vrut să traverseze strada, eu am prins-o și am tras-o de mână. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e. Îmi scrie multă lume dacă e adevărat că ne despărțim. Nu mi-a luat pașaportul, a fost o declarație pe care am spus-o în glumă”, a declarat Alex Bodi într-o emisiune de televiziune.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la un pas de moarte: „Am căzut în gol 8 kilometri și jumătate”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies