Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat: "Noi doi împotriva lumii"

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat:
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat:

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat.
De data aceasta, informația a fost confirmată chiar de Alex Bodi, fostul soț al vedetei.
După multe certuri, despărțiri, împăcări, un divorț, o nouă împăcare și un alt scandal, iată că cei doi chiar și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.
După ce Bianca a postat o fotografie în care apare surprinsă sărutând un bărbat, despre care s-a zis că ar fi fostul soț, iată că și Bodi i-a declarat dragostea în public.


După ce a zis tare și răspicat că nu își mai dorește să aibă de-a face cu Bianca, Bodi a postat o fotografie cu ei doi și următorul mesaj: "Noi doi împotriva lumii! Love of my life (n.r: Dragostea vieții mele).

Citeste si: Conversațiile dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu care aruncă totul în aer. Afaceristul speră la o împăcare, deși este în vacanță cu posibila amantă

 

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat:
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bianca Drăgușanu, despre împăcarea cu Alex Bodi

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat:
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat:

Bianca a recunoscut că fostul soț o zăpăcește cu apelurile, ba chiar o sună de câteva zeci de ori pe zi. De fiecare dată să-i spună că-i pare rău și că vrea să fie din nou împreună. 

”Fostul meu soț mă sună de câteva zeci de ori pe zi să-mi spună că mă iubește, că îi este dor de mine, că vrea să ne împăcăm și că îi pare rău pentru tot”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Mai mult decât atât, Bianca a dezvăluit ce ar fi în stare să facă Bodi pentru ea, în cazul în care acceptă să fie din nou împreună.

Citeste si: Alex Bodi s-a mutat peste hotare pentru amantă! Pentru EA a renunțat la tot, inclusiv la căsnicia cu Bianca Drăgușanu

  „Pentru că vă spuneam că îmi zice că îi este dor de mine și pentru că am ajuns să nu mai cred doar în cuvinte, mi-a zis că este suficient să aibă aprobarea mea și mi-a zis că face imposibilul să ajungă în București, să închirieze un privat jet și să ajungă la Capitală doar să vorbească cu mine.

Dar pentru mine nu mai reprezintă credibilitate”, a mai spus Bianca Drăgușanu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Victor Slav, prima declaraţie publică după ce a aflat că fiica lui a asistat la scene violente! "Calm şi discernământ"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies