Alex Bodi și Ema Uta, primele imagini împreună! Cum au ales cei doi să își oficializeze relația

Alex Bodi și Ema Uta și-au oficializat relația!
Alex Bodi și Ema Uta și-au oficializat relația!

Sexy make-up artista vedetelor a publicat un videoclip de milioane pe Instagram! Momentul în care Alex Bodi o ia în brațe pe frumoasa blondină

Alex Bodi și Ema Uta, fosta lui iubită, și-au oficializat relația! Blondina sexy a publicat pe contul ei personal de Instagram, printre fotografiile cu ambientul de lux din Maldive, un videoclip în care Alex Bodi o ia în brațe! Este pentru prima oară când cei doi se afișează împreună pe rețelele de socializare, iar acest lucru i-a bucurat nespus de mult pe fani.

Citeste si: Alex Bodi s-a împăcat cu fosta iubită! Cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță de vis în Maldive

Alex Bodi și Ema Uta și-au oficializat relația!
Alex Bodi și Ema Uta și-au oficializat relația![Sursa foto: Instagram]

Alex Bodi și Ema Uta, primele imagini împreună!

Obișnuiți să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, cei doi au decis că acum este momentul potrivit pentru a recunoaște în mod public faptul că formează din nou un cuplu. În ultima perioadă de timp, întreg internetul a fost împânzit cu fel de fel de zvonuri legate de relația celor doi, însă nu au dorit să ofere explicații în acest sens, dar videoclipul apărut recent confirmă totul. 

De câteva zile, Alex Bodi și Ema Uta se bucură de soarele arzător și de peisajele de vis din Maldive, de acolo de unde make-up artistul postează tot felul de fotografii pentru a-și ține fanii la curent cu tot ce face. Singura piesă lipsă din puzzle-ul vacanței din Maldive era o fotografie împreună cu afaceristul, căci toți și-au dat seama că sunt plecați împreună, dat fiind faptul că Ema Uta a redistribuit în nenumărate rânduri imaginile postate de Alex Bodi pe contul ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În urmă cu doar câteva ore, make-up artista vedetelor a publicat pe Instagram un videoclip în care își etala aspectul fizic de invidiat, iar la doar câteva secunde după în cadru apare afaceristul, care o ia în brațe și o ridică, semn că cei doi formează, într-adevăr, un cuplu.

Citeste si: Daria Radionova l-a uitat pe Alex Bodi și acum iubește din nou? Ce detaliu a dat-o de gol pe frumoasa rusoaică

Cum a reacționat Daria Radionova când a aflat că Alex Bodi este în vacanță cu Ema Uta?

În urmă cu doar câteva săptămâni, afaceristul se întorcea din Bahamas împreună cu influencerița, dar nu aveau să stea prea mult timp pe meleagurile românești.

Alex Bodi și Ema Uta și-au făcut din nou bagajele și au plecat să petreacă și mai mult timp împreună, de data aceasta în Maldive.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ei bine, în timp ce se afla în Bahamas, omul de afaceri nu își încheiase definitiv discuțiile cu fosta iubită, Daria Radionova, aflată la acel moment în Londra. Rusoaica nu s-a mai putut abține și a avut o primă reacție publică în acest sens. 

„Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei.

Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză.

Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a declarat atunci Daria Radionova.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este și ce profesie are EMA UTA

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies