Alex Bodi vorbeşte cu Ella de la Puterea Dragostei! Am aflat ce se întâmplă între cei doi!

Alex Bodi vorbeşte cu Ella de la Puterea Dragostei! Am aflat ce se întâmplă între cei doi!
Alex Bodi vorbeşte cu Ella de la Puterea Dragostei! Am aflat ce se întâmplă între cei doi!

Alex Bodi vorbeşte cu Ella de la Puterea Dragostei! Vezi ce se întâmplă între cei doi!

Ella de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din emisiunea fenomen prezentată de Andreea Mantea. În prezent, frumoasa brunetă se află în România şi încearcă să-şi rezolve câteva probleme destul de delicate de sănătate. Ei bine, de când a ajuns pe plaiurile mioritice, protagonista noastră a petrecut foarte mult timp cu Jador, aceştia fiind surprinşi de câteva ori la cinematograf sau la cafenele.

Misterul planează însă, în continuare, când vine vorba despere relaţia lor, solistul afirmând că sunt doar prieteni apropiaţi, în timp ce cârcotaşii susţin că, din contră, ar forma un cuplu. Ella a fost, până acum, rezervată, ferindu-se să clasifice legătura pe care o are cu artistul. Cert este că protagonista noastră îl iubeşte foarte mult pe cântăreţ, după cum a afirmat, de altfel, cu sinceritate, şi în emisiune.

Citeste si: Jador si Bogdan Mocanu s-au certat din nou? Cu cine isi petrece acum timpul cantaretul

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ceea ce ni se pare cu adevărat interesant este că surse din apropierea Ellei susţin că aceasta ar fi fost contactată de nimeni altul decât Alex Bodi, o veche cunoştinţă a ei.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu şi frumoasa Ella au prieteni comuni, la Cluj, şi au ţinut legătura.

Alex Bodi vorbeşte cu Ella de la Puterea Dragostei! "Sunt doar doi oameni care au anumite lucruri în comun şi mai vorbesc uneori" 

Trebuie să menţionăm însă că între omul de afaceri şi concurenta de la Puterea Dragostei este vorba strict de o relaţie de amiciţie, sursele noastre precizând că Bodi nu a făcut, deocamdată, niciun pas interpretabil.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

" Chiar dacă ea este o femeie superbă, iar el este un bărbat prezentabil şi, din punct de vedere fizic, cel puţin, chiar s-ar potrivi, sunt doar amici.

Se cunosc de mulţi ani, vorbesc din când în când, dar, din câte ştiu eu, Alex nu i-a făcut niciodată avansuri Ellei. Sunt doar doi oameni care au anumite lucruri în comun şi mai vorbesc uneori. Nu e ceva blamabil, mai ales că au situaţii amoroase cu multe suişuri şi coborâşuri şi, probabil, se sfătuiesc reciproc. Ultima oară, din câte ştiu eu, au vorbit recent, imediat după divorţul lui de Bianca", a declarat sursa noastră.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei s-a demachiat în direct! Cum arată complet naturală

Ce-a spus Jador când s-a speculat că i-a interzis Ellei să se întoarcă la Puterea Dragostei?

" Prieteni dragi, v-am spus că Ella este prietena mea. Avem o relaţie specială, e adevărat, dar nu suntem împreună şi nu am dreptul să-i interzic ceva.

Şi chiar dacă am fi format un cuplu, tot nu aş fi avut eu dreptul să-i dictez să facă sau nu ceva. Ea este o femeie matură, ştie ce este mai bine pentru ea şi acţionează doar cum îi spune conştiinţa. Cum să-i interzic să se întoarcă la Puterea Dragostei? Asta e cea mai mare aberaţie pe care am auzit-o în ultima vreme şi, credeţi-mă, am auzit multe...Iar dacă vorbim despre gelozie, da, recunosc, sunt un bărbat gelos, dar Ella nu este iubita mea aşa că nu am de ce să fiu gelos sau, mai bine zis, să-mi exteriorizez gelozia (râde) ", a declarat solistul în urmă cu câteva minute.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Jador i-a interzis Ellei să se întoarcă la Puterea Dragostei? Artistul a spus TOT adevărul!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies