Alex Bogdan, dezvăluiri despre modul în care vrea să își organizeze nunta din vară: „Tu nu trebuie să te simți tu bine, trebuie să mă simt eu bine! Este nunta mea. N-ai chef? Fă rost de chef.”

Alex Bogdan, dezvăluiri despre modul în care vrea să își organizeze nunta din vară: „Tu nu trebuie să te simți tu bine, trebuie să mă simt eu bine! Este nunta mea. N-ai chef? Fă rost de chef.”
Alex Bogdan, dezvăluiri despre modul în care vrea să își organizeze nunta din vară: „Tu nu trebuie să te simți tu bine, trebuie să mă simt eu bine! Este nunta mea. N-ai chef? Fă rost de chef.”

Alex Bogdan a găsit o modalitate inedită de a-și organiza nunta.

Alex Bogdan este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi din țară. În vârstă de 38 de ani, îndrăgitul actor s-a făcut remarcat în cadrul numeroaselor apariții TV, în filme și seriale, reușind să câștige simpatia publicului atât datorită talentului său actoricesc, cât și al felului său de a fi.

Din punct de vedere personal, Alex Bogdan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălina, tânăra care a reușit să îl aducă pe linia de plutire și să treacă peste momentele dificile din viața sa. Acum, cei doi tineri se

pregătesc pentru marele eveniment din viața lor.

Invitat în cadrul podcastului „Boomerul și Milenialul”, Alex Bogdan a oferit detalii neștiute despre viața lui personală.

Câte relații a avut Alex Bogdan

Citește și: „Am stat 13-14 ani în datorii, până când, minunea asta de femeie, a venit și m-a scos din mizerie.” Cum a ieșit Alex Bogdan din datoriile jocurilor de noroc și cine l-a salvat

Alex Bogdan, dezvăluiri despre modul în care vrea să își organizeze nunta din vară
Alex Bogdan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Am fost îndrăgostit. Am fost 3 ani împreună.” De ce s-au despărțit Alex Bogdan și Grațiela Duban? Actorul a vorbit despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de soția lui Andrei Duban!

Îndrăgitul actor a dezvăluit care au fost femeile importante din viața lui.

Contrar așteptărilor, înainte să o cunoască pe Cătălina, Alex Bogdan a mai avut doar două relații, printre care una cu Grațiela, soția lui Andrei Duban.

Eu toată viața am avut două relații până la Cătă. O relație la liceu, care s-a terminat odată cu terminarea liceului. 2 ani și jumătate din a X-a până a XII-a. După aceea, când am venit la facultate, am fost cu Grațiela Duban pe tot parcursul facultății, 3 ani.

După aceea s-a oprit. Am fost singur 10 ani și după aceea m-am întâlnit cu Cătă. Nu a fost filmul meu ăsta cu gagicăreala .”, a povestit Alex Bogdan.

Cum vrea Alex Bogdan să își organizeze nunta

Alex Bogdan, dezvăluiri despre modul în care vrea să își organizeze nunta din vară
Alex Bogdan și viitoarea lui soție [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alex Bogdan și Cătălina vor păși în vara lui 2024 în fața altarului și vor deveni soț și soție. Cei doi așteaptă cu sufletul la gură marele eveniment, pe care intenționează să îl organizeze într-un mod neașteptat.

Eu vreau la nunta mea să fac accesul pe bază de brățări, ca la festival. Tot timpul, la ce nunți am fost, nu am fost la multe, dar la un moment dat, pe la 2-3 noaptea, ți se aduce un tort și e semnul ăla să mănânci tort, să te cari acasă și să lași banii.

Mie nu îmi convine că oamenii ăia pleacă, pun banii acolo și eu nu mă uit în ochii lor când lasă banii. Tu ca mesean la nuntă nu ești de capul tău în seara aia. Tu nu trebuie să te simți tu bine, trebuie să mă simt eu bine. Este nunta mea. Este momentul la care mă voi raporta toată viața și tu îmi stai bosumflat la masă că nu e bun peștele? Ridică-te și dansează! N-ai chef? Nu mă interesează, fă rost de chef.
Planul meu e așa: stau la intrare cu paharul de șampanie și aștept oamenii. Mut momentul în care trebuie să îmi dai banii la început. Cum ai ajuns la nuntă, dă-mi plicul. Îi dau plicul cu numele lui și zic: „Cât dai?” „1200 cu partenera” „Bun, brățara argintie. Masa din spate.” Ultima masă din spate nu are toate felurile de mâncare. Când vine formația să cânte, oamenii din staff îi invită afară pentru că nu au plătit să asculte muzică de la formație. Nu participi la dansul mirilor. Nu trebuie să vezi acest moment intim pentru că nu ai plătit. Ca la festival. 1500, bun, ai o masă mai bună aproape de familie. Din când în când, mai vin la masa lor, mai conversăm.”
, a mai spus Alex Bogdan.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre cum decurg certurile la ei în cuplu! „Pe mine mă doare foarte tare. Trebuie să fac eforturi mai mari.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies