Alex Oianu de la Puterea Dragostei se iubeşte cu o brunetă sexy! Uite cum arată tânăra!

Alex Oianu de la Puterea Dragostei se iubeşte cu o brunetă sexy! Uite cum arată tânăra!
Alex Oianu de la Puterea Dragostei se iubeşte cu o brunetă sexy! Uite cum arată tânăra!

Alex Oianu de la Puterea Dragostei se iubeşte cu o brunetă sexy! Uite cum arată tânăra!

Foarte mulţi fani ai emisiunii Puterea Dragostei au văzut imaginile în care Bianca pare vizibil afectată de aburii alcoolului. Pozele şi filmările circulă pe rețelele de socializare de luni bune, iar o fostă concurentă a emisiunii a decis să publice un video în care tânăra aleasă de cele mai multe ori favorita publicului vorbește extrem de vulgar şi îl roagă pe Alex Oianu să-i arate părţile intime.

Într-un live mai vechi, făcut pentru susținătorii ei, Bianca a mărturisit de ce nu a vrut ca filmarea respectivă să fie făcută publică.

Băusem, eram la petrecerea de ziua Ralucăi. Cred că am băut vreo patru beri, eram în cameră, iar eu când beau mă simt bine. L-am sunat cu apel video pe Oianu. El m-a înregistrat, fără să-mi spună. Este ilegal, nu are dreptul să mă înregistreze fără acordul meu.

Nu mai țin minte exact ce am spus, a trecut ceva timp de atunci. Chiar dacă am spus prostii, nu mai țin minte. Orice om bea, orice om se poate îmbăta. Dar vouă vi se pare normal să înregistrezi o persoană cu care ai o discuție privată și să o facă publică? Persoanele care au capacitatea să înțeleagă, o vor face! Eu asta sunt! ”, a spus Bianca în live-ul ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Prima reacție a mamei Biancăi, după ce s-a aflat de scandalul sexual al fiicei sale: „Să nu intre în depresie, să se sinucidă...”

Alex Oianu de la Puterea Dragostei se iubeşte cu o brunetă sexy! Tânărul a desfiinţat-o pe Bianca!

Ei bine, Alex Oianu, băiatul de care Bianca a fost, la un moment dat, îndrăgostită, a jubilat când pe internet au apărut, în urmă cu o săptămână, filmări cu cea mai iubită concurentă de la Puterea Dragostei când făcea videochat. Acesta l-a felicitat pe Adrian Iancu, cel care a dat prima oară link-urile cu materialele pentru adulţi care-o au ca protagonistă pe fosta iubită a lui Livian.

Bravo, Adriane, sper ca mamele și toate femeile ce m-au înjurat să vadă de fapt ceea ce am vrut eu de fapt să arăt, adevărata față a acestei preaminunate ființe. Fata aceaste se dădea cuminte și îndrăgostită de unul și de altul pe la tv și ea de fapt voia ceea ce vedeți cu toții. Exact cum a spus și Adrian, dacă în continuare nu vedeți anumite lucruri, înseamnă că trăiți degeaba ”, a transmis Alex Oianu, pe pagina lui de Instagram.

Ei bine, Alex Oianu se iubeşte acum cu o tânără brunetă, este extrem de fericit şi liniştit, dar nu se poate abţine să nu o atace pe Bianca. Acesta spune că el a fost judecat aspru de fanii tinerei când, de fapt, Bianca era cea care ar fi trebuit să fie pusă la zid din cauza comportamentului ei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Bianca, ajutor nesperat din partea unui manelist celebru, în scandalul cu videochatul! Denis Petcu: ”Nu a băgat nimănui mâna în buzunar”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Bogdan Mocanu, declaraţie şocată despre filmările cu Bianca, la videochat! "Acel băiat a renunțat la toate normele de bun simt și discreție"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies