Alex Velea, declarație incendiară! „Dacă nu făceam muzică, aș fi făcut videochat”

alex velea, muzician, videochat, declarație, alex velea declarațiealex velea, muzician, videochat, declarație, alex velea declarație
alex velea, muzician, videochat, declarație, alex velea declarație

Alex Velea a oferit o declarație incendiară! A povestit ce meserie și-ar fi ales, dacă nu era muzician. Nu te-ai fi gândit la asta!

Alex Velea, unul dintre cei mai iubiți și bine cotați artiști ai României, se află în izolare la domiciliu, alături de superba sa iubită, și cei doi copii ai lor. După ce a făcut deliciul presei, prin scandalul său cu Abi Talent, Alex Velea a revenit în atenția publică, printr-o declarație incendiară, realizată în stilul său caracteristic.

Citeste si: Antonia este îndurerată! Fiica sa, Maya Castellano, este în Italia, în epicentrul pandemiei de coronavirus

alex velea, muzician, videochat, declarație, alex velea declarație
alex velea, muzician, videochat, declarație, alex velea declarație

Alex Velea- povestește despre viața sa, și meseria pe care și-ar fi dorit-o, dacă nu era muzician

Deși s-a născut în Craiova, unde se află una dintre cele mai puternice echipe de fotbal din țară, Alex Velea a mărturisit că nu este microbist, deși susține echipa menționată anterior, pentru însemnătatea pe care o are pentru oraș.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia a izbucnit în lacrimi pe Internet. Ce a adus-o pe artistă în starea asta

Totodată, artistul a povestit că a terminat Ingineria și Protecția Mediului și că la bază este inginer, dar dacă nu ar fi fost cântăreț, ar fi făcut... Videochat. Cel puțin asta a declarat Alex Velea, care este mereu glumet, spiritual, și dorește să aducă un zâmbet, pe fața tuturor fanilor săi.

alex velea, muzician, videochat, declarație, alex velea declarație
alex velea, muzician, videochat, declarație, alex velea declarație

„Nu sunt microbist, dar știu ce înseamnă Universitatea Craiova pentru orașul nostru și le doresc succes. N-am mai fost de mult la meci. Nu avem timp de emisiuni, de televiziuni. Copiii i-am vândut. Când eram copii și ne-am gândit să facem treaba asta, nu ne-am dat seama ce sacrificii presupune această meserie.  

Eu nici nu vreau să spun că sunt și în carantină, că o să creadă lumea adevărul.

Aș fi făcut videochat! Mă ajută corpul și fața. Glumesc! Eu eram inginer, asta am făcut, Ingineria și Protecția Mediului’ a dezvăluit Alex Velea, potrivit VIVA!.

Citeste si: Lino Golden, Faimosul de la “Survivor România”, despre viața la 100 de kilograme! Cum a reușit artistul să slăbească 30 de kilograme în trei luni?

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Antonia se teme pentru viața fetiței sale, care locuiește în Italia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies