Alex Velea, gelos pe Culiță Sterp? „Mi-a dat block pe Instagram!”

alex velea gelos pe culita sterp
Alex Velea, gelos pe Culiță Sterp? „Mi-a dat block pe Instagram!”

Culiță Sterp a vorbit despre Antonia într-o emisiune tv, iar Alex Velea i-a dat block. Ce s-a întâmplat apoi.

Culiță Sterp a fost rugat să comenteze aspectul fizic al unor cântărețe, iar în topul preferințelor sale a fost bineînțeles frumoasa Antonia. Despre alte dive din showbiz însă nu a avut prea multe cuvinte de laudă.

Citeste si: Mama lui Culiță Sterp, declarații neașteptate despre căsnicia artistului cu Carmen de la Sălciua! „Am crezut că se va cuminți!”

Culiță Sterp s-a declarat fascinat de călătorii

culita sterp o admira pe antonia

Artistul, originar din Hațeg, a vorbit și despre pasiunea sa de a călători. Culiță Sterp a vizitat toate colțurile lumii, fiind invitat la numeroase concerte, atât în țară, cât și în străinătate, însă artistul declară că și-ar dori să ajungă și în alte destinații.

„Aș vrea să merg în Bali, în Indonezia sau în Maldive. Acolo nu am fost.

Am fost în Thailanda, în Phuket. E ca și cum ai fi în Rai, parcă e o altă lume.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Într-adevăr sunt mâncăruri bizare. Fiecare țară are cultura ei. Până la urmă și noi tăiem găina, porcul. Nu consider că mâncarea e ceva wow… E un miros specific pe stradă, într-adevăr.

E un miros ciudat că ei fac mâncarea acolo pe stradă, ei mănâncă fructe de mare cum mâncăm noi pâinea…”,   a declarat Sterp la  Teo Show.

Citeste si: Cum gestionează faimosul Culiță Sterp celebritatea și ce spunea despre experiența “Survivor România”, înainte de a pleca în Republica Dominicană

Alex Velea l-a blocat pe Instagram

Invitat în emisiunea Teo Show, Culiță Sterp a fost rugat de Bursucu să își aleagă preferatele dintr-o serie ce includea cele mai frumoase vedete de pe plaiurile mioritice. Cântărețul a tras linie și le-a ales în final pe Ioana Filimon și pe Antonia.

Câștigătoarea topului a fost detașat Antonia, pe care artistul a umplut-o de laude. Ulterior, Culiță s-a arătat nedumerit de faptul că Alex Velea i-a dat block pe Instagram, spunând că nu are motive să fie gelos.

 

„Cea mai frumoasă dintre toate este Antonia. Am văzut că Alex Velea mi-a dat block pe Instagram, probabil că este o greșeală”, a mai spus Culiță la Kanal D.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Oana Radu se desparte de soț? Motivul este incredibil!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies