Alex Velea şi Dan Badea, invitaţi în prima ediţie a noului sezon „Roata Norocului”

Alex Velea şi Dan Badea, invitaţi în prima ediţie a noului sezon „Roata Norocului”
Alex Velea şi Dan Badea, invitaţi în prima ediţie a noului sezon „Roata Norocului”

Cei doi artişti împreună cu Bursucu, trio muzical de excepţie. Vedetele au intrepretat hiturile anilor 2000.

Dumincă, 29 octombrie, de la ora 20:00 va debuta noul sezon al emisiunii concurs „Roata Norocului”, cu premii uriaşe şi invitaţi de seamă din showbiz-ul autohton. Mai energici ca niciodată şi plini de entuziasm, Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi, prezentatorii show-ului, declară deschis noul sezon al emisiunii aşteptate de o ţară întreagă.

„Sezonul acesta vom avea concurenţi şi vedete indrăzneţe, o vitrină plină cu produse electronice şi electrocasnice, 10.000

lei cash, dar şi o maşină nou-nouţă. Aşadar, să înceapă <Roata Norocului>!”, anunţă Bursucu.

Alex Velea şi Dan Badea vor face echipă in aceasta editie a emisiunii „Roata Norocului”, cei doi artişti fiind supuşi la cele mai trăznite probe de către cei doi prezentatori. Unul dintre momentele care stârnesc nostalgie, dar şi hohote de râs este acela când Bursucu împreună cu Alex Velea şi Dan Badea formează un trio de excepţie; cei trei intrepretează celebra melodie a anilor 2000 a trupei 3SudEst, „Amintirile”.

„Ne-am distrat putin, dar nu uitam de ce suntem aici! Trebuie sa îl ajutăm pe Ionuţ”, spune Alex Velea la finalul momentului copilului pentru care a venit în această seară să învârtă Roata.
Isteria se instalează rapid în platou atunci când acul se opreşte în dreptul sumei de 10.000 lei cash, tensiunea atingând cote alarmante atunci când Alex Velea mai trebuie să spună doar o consoană care să completeze puzzle-ul pentru a intra in posesia premiului.

„Ionuţ, ţine-mi pumnii strânşi. Te iubesc!”, spune artistul copilului, în timp ce aşteaptă cu sufletul la gură momentul adevărului.

Nu rataţi prima ediţie a noului sezon „Roata Norocului”, difuzată în această duminică, la ora 20:00, la Kanal D!
 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Bursucu, “nas” pentru un copil, in Caravana “Roata Norocului”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies