Alex Zănoagă, devastat după ce a aflat că Simina s-a cuplat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui

Simina Loica
Simina Loica și Alex Zînoagă s-au căsătorit în 2020

Ce părere are Alex Zănoagă despre faptul că soția sa, Simina Loica, are un nou iubit.

Alex Zănoagă nu își poate reveni după s-a despărțit de soția sa, Simina Loica. Și ca și cum nu era suficient de greu, vestea că Simina s-a cuplat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Alex Bobicioiu, l-a scos din minți.

Alex Zănoagă a decis să îl provoace la o luptă pe Alex Bobicioiu, iar cel mai bun să câștige. Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Zănoagă a dezvăluit că în adolescență a făcut lupte, dar s-a lăsat și a continuat să facă fotbal, iar acum își dorește să le arate tuturor ceea ce știe.

Lupta ar urma să aibă loc pe data de 27 septembrie și abia așteaptă să vadă cine va fi cel mai bun dintre ei.

Citeste si: Simina Loica, în lacrimi pe Instagram. Imaginile cu care fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" și-a îngrijorat fanii: "Mai am momente"

„Cel mai bun să câștige. Am vreo 5 antrenamente pe săptămână, vreo 2 de MMA și ies seara și la alergat, mai merg și la sală, am un program foarte încărcat.

Vorbim (n.r. cu Simina). Nu știu dacă ține cu mine sau cu el. Poate ține cu mine, că sunt și eu... Sunt vreo patru luni de când ne-am despărțit”, a declarat fostul concurent de la Puterea dragostei în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cine este și cum arată sora Siminei Loica. Detalii cutremurătoare dezvăluite de fosta concurentă de la Puterea Dragostei despre ea

Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă
Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă, la un pas de bătaie în direct[Sursa foto: Captură YouTube]

În plus, Alex Zănoagă a dezvăluit că nu se aștepta să se ajungă aici, mai ales că timp de peste trei ani el,  Simina și Alex Bobiciou au ieșit împreună la mai multe evenimente, dar și în vacanțe ori la petreceri.

Simina Loica abia așteaptă să divorțeze de Alex Zănoagă

La rândul său, Simina abia așteaptă să se încheie divorțul, iar mutarea este la Alex Zănoagă.

„Aștept să facă Alex ceva că mi-a promis că o să rezolve el cu divorțul, aștept. A fost, a avut o zi mai proastă în care a zis lucrul ăsta, dar cred că nu e chiar așa hotărât, dar eu totuși aștept. Bine, mie îmi e și foarte greu pentru că nu sunt în orașul meu și nu prea știu unde trebuie să merg, ce să fac, asta e o problemă la mine, dar aștept să facă el, e orașul lui, el este bărbatul, el să mă scoată că este numele lui”, a povestit pe atunci Simina.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Bianca Comănici, mărturisiri despre întâlnirea cu Iancu Sterp: „L-am pus să își dea bluza jos”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies