Alex Zănoagă, în lacrimi după despărțirea de Simina: ”Copilul a văzut certuri timp de 7-8 luni”

Simina Loica și Alex Zănoagă
Simina Loica și Alex Zănoagă au anuntat că se despart

Alex Zănoagă și Simina Loica au anunțat recent că își spun adio. Cei doi au împreună un copil, pe Dominic.

Alex Zănoagă și Simina Loica au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă, însă ei au decis recent să pună capăt relației.

Fostul partener al Siminei a povestit că cel mai greu este să stea departe de copilul lui, Dominic, pe care îl iubește foarte mult.

Alex Zănoagă, în lacrimi când vorbea despre Dominic

În cadrul interviului de la Wownews, el s-a emoționat când a venit vorba de Dominic, nereușind să își stăpânească lacrimile.

"Mi-a fost puțin greu să accept ideea că trebuie să plec de lângă copil. Copilul a văzut certuri timp de 7-8 luni, de când noi nu ne mai înțelegeam și nu mai simțeam nimic unul pentru altul. Atunci am zis să punem stop, să nu mai continuăm și fiecare să își vadă de treaba lui.

O să rămânem prieteni pentru copil.(...)

Mi se rupe sufletul când plec de lângă el și când nu mai sunt lângă el. Și el știe chestiile astea.", a declarat Alex Zănoagă, în cadrul WOWnews, de la Kanal D.

Citeste si: Berna de la "Puterea Dragostei", dezvăluire bombă. "Am obosit, vreau să fiu singură”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Simina Loica și Alex Zănoagă
Simina Loica și Alex Zănoagă au anuntat că se despart[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Alex Zănoagă, despre o posibilă relație dintre Bobicioiu și Simina

Alex Zănoagă a vorbit despre zvonurile potrivit cărora Alex Bobicioiu și Simina Loica ar avea o relație.

"Bobicioiu s-a dat prietenul meu, dar m-a trădat. Poartă mască, a venit la mine în casă. I-am zis <Dacă vrei să ne batem legal, eu te provoc cu cea mai mare plăcere.>

În cazul ăsta, eu cred că Simina va ține cu mine. Normal așa ar fi, să țină cu tatăl copilului. Dacă ar fi să fie împreună, s-au făcut puțin de râs, mai mult Simina. Dacă e așa, e problema lor, să fie fericiți. Cred că mama ei era suficientă ca umăr de sprijin, nu eram nevoie și de un <prieten>."
, a mai adăugat fostul concurent de la Puterea Dragostei.

În urmă cu ceva timp, Bobicioiu spunea că Simina este o fată frumoasă, dar între ei nu este ceva mai mult. Mai mult, el a mărturisit că a vrut să o ajute pe Simina să depășească această perioadă dificilă.

"Nu, nu am nicio relație cu Simina în momentul de față și nici nu cred că voi avea vreodată, pentru că nu cred că putem fi mai mult decât prieteni.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Într-adevăr, am umblat o vreme, să zicem, mai mult noi doi din cauză că suntem prieteni buni, am vrut să o ajut cu Dominic, am vrut să o ajut pe ea să treacă peste chestia asta.

Probabil că s-a înfiripat ceva așa, doar că ne placem, dar nimic mai mult. Nu este nimic între mine și ea.(...) Eu nu știu ce rezervă viitorul. Într-adevăr, o plac pe Simina, este o fată frumoasă, doar că nu știu dacă aș avea eu o relație cu ea sau ea ar putea fi într-o relație cu mine.", a declarat Bobicioiu, pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Alex Zănoagă a cedat nervos și a izbucnit în lacrimi: "Mi se rupe sufletul când plec!" Ce a făcut fostul soț al Siminei de 1 Iunie



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Jador, dezvăluiri din culisele divorțului dintre Simina Loica și Alex Zănoagă! Alex Bobicioiu s-ar fi cuplat cu bruneta: „Daca vezi ce mesaj mi-a dat Bobi...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies