Alex Zănoagă, primele declarații despre sarcina Siminei de la Puterea Dragostei

Alex Zănoagă, primele declarații despre sarcina Siminei de la Puterea Dragostei
Alex Zănoagă, primele declarații despre sarcina Siminei de la Puterea Dragostei

Sarcina Siminei a fost subiect de discuție încă de când ea și Alex Zănoagă erau în casa de la Puterea Dragostei.

În ultimele luni, despre sarcina Siminei s-a tot vorbit. Mai întâi, s-a întâmplat atunci când concurenții de la Puterea Dragostei au fost la plajă în Turcia, iar Simina a apărut în poze îmbrăcată. ”Își ascunde burta de gravidă”, au speculat atunci mulți dintre fanii emisiunii.

Apoi, Simina a ajuns la spital direct din casa de la Puterea Dragostei. ”E gravidă”, ”a făcut avort”, au spus din nou fanii emisiunii.

Și deși, de fiecare dată Simina a infirmat zvonurile că ar fi gravidă, fanii au continuat să o urmărească, să îi studieze abdomenul, care tot crește, conform unora.

Alex Zănoaga, despre sarcina Siminei
Alex Zănoaga, despre sarcina Siminei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Jador a fost cel care a spus de curând că Simina este gravidă cu Alex Zănoagă.

Invitat la Teo Show, manelistul a dezvăluit și cum a aflat de sarcina fostei sale iubite. ”Tot ce a fost cu Simina s-a terminat! O pup, nu mai e nimic, gata. De când am aflat că trebuie să-i vină un bebeluș, s-a sfârșit. E gravidă cu Zănoagă, să fie sănătoși. Nu mi-a spus ea că urmează să devină mama, însă, am aflat adevărul din altă parte. Alex i-a arătat testul de sarcină unui prieten, iar omul acela mi-a spus mie! Atunci, am realizat că este finalul între mine și Simina”,  a comentat Jador la Kanal D.

Alex Zănoaga, despre sarcina Siminei
Alex Zănoaga, despre sarcina Siminei

Alex Zănoagă, despre sarcina Siminei! ”Probe pot să fie o grămadă...”

Simina a mărturisit apoi că nu mai vrea să-i dea replica lui Jador, că s-a săturat să vorbească despre acest subiect.  Zilele trecute însă, iubitul ei Alex Zănoagă a răbufnit. Enervat de un fan care-i tot spunea că Simina este gravidă, Alex i-a răspuns acestuia pe un live. ”Știi tu că Simina este însărcinată și nu știu eu? Cine stă cu ea, tu sau eu? Probe pot să fie o grămadă, pe mine nu mă interesează”, a spus Alex Zănoagă,

referindu-se la faptul că au existat zvonuri că el le-ar fi trimis unor prieteni poza cu ecografia Siminei, care arată că acesta este însărcinată.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies