Alexandra de la Puterea dragostei a pierdut sarcina? : „Nu pot, nu am cum”

Alexandra de la Puterea dragostei
Alexandra de la Puterea dragostei are o fetiță dintr-o relație anterioară

Ce spune fosta concurentă de la Puterea dragostei despre un nou copil în viața sa. Ce i s-a întâmplat la începutul primăverii.

Alexandra Cărare de la Puterea dragostei a făcut dezvăluiri emoționante despre cel mai greu moment din viața sa.
Câștigătoarea sezonului al treilea al emisiunii Puterea dragostei are o fetiță împreună cu primul soț și și-ar mai dori un copil, tot o fetiță.

Invitată la emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, împreună fiica ei, Alexandra a vorbit despre planurile sale de viitor, dar și despre relație pe care o are cu fetița sa.

În luna aprilie, Alexandra le-a făcut o surpriză fanilor săi și a lăsat să se înțeleagă faptul că este însărcinată, iar apoi nu s-a mai știut nimic de ea timp de câteva săptămâni.

 

„Băiat nu vreau. Nu pot, nu am cum. Nu știu de ce, dar nu simt că pot să fiu mamă de băiat. În schimb, o fetiță m-aș mai dori, dar momentan nu este cazul, pentru că am trecut prin niște experiențe foarte urâte în aprilie, mai și am lăsat-o baltă dorința de a mai avea încă un copil”,

a dezvăluit Alexandra Cărare pentru canalul WOWnews.

Citeste si: Cristian Comănici și Ștefania de la Casa iubirii, cel mai nou cuplu din showbiz?: „Nu aș vrea să îmi rănească inimioara”

Alexandra de la Puterea dragostei iubit
Alexandra de la Puterea dragostei s-a logodit cu Codruț Pop[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Mami i-a cerut bani lui Codruț" Ce a declarat fetița Alexandrei Cărare, despre relația ei cu Codruț

 

Ce se întâmplă între Alexandra Cărare și Codruț

În cadrul aceluiași interviu, fetița Alexandrei a fost cea care a lămurit situația dintre mama ei și Codruț, bărbatul pe care Alexandra l-a cunoscut în emisiunea Puterea dragostei și alături de care se vedea îmbătrânind.

Alexandra si Codrut
Alexandra si Codrut s-au certat de mai multe ori[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Iancu Sterp, primele imagini alături de noua iubită! Cine l-a cucerit!

Micuța are o relație specială cu Codruț și se înțelege bine cu acesta.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Iubitul lui mami este Codruț. El stă toată ziua în pat pe telefon, mami îi cere bani și el nu îi dă, îmi dă doar mie.

S-au împăcat, doar că mami uneori minte. Vorbesc mereu la telefon.(...) Mie îmi place foarte mult de Codruț. Mă călărește, se joacă cu mine. Odată, mami l-a desenat cu carioca. L-am desenat și eu. Când o să îl văd pe Codruț, o să sar în brațele lui și o să îi spun că mi-a fost dor de el.",

a declarat fetița Alexandrei, în emisiunea difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.

Cele două și-ar fi dorit să plece împreună într-o vacanță în afara țării, însă tatăl fetiței este de negăsit și nu poate semna procura necesară pentru a permite ieșirea din România. De aceea, petrec tot timpul împreună în timpul vacanțelor, iar la începutul școlii, Beatrice va locui cu bunica sa.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce s-a întâmplat cu Vlăduța Lupău după ce a născut! Vedeta are probleme de sănătate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies