Alexandra de la Puterea dragostei, criză de gelozie! „Mariana îl pupă doar pe Codruț!”

alexandra de la puterea dragostei o ataca pe mariana
Alexandra de la Puterea dragostei, criză de gelozie! „Mariana îl pupă doar pe Codruț!”

Un nou conflict de proporții a izbucnit în Casa Puterea Dragostei după ce Alexandra a afirmat că Mariana îl place pe iubitul ei.

Un conflict fără precedent a izbucnit în Casa Puterea Dragostei, în mijlocul acestuia fiind Alexandra, care, în ultima perioadă, a observat o apropiere între Mariana și iubitul ei, Codruț.

Alexandra a răbufnit și a aruncat cuvinte grele la adresa celei care, în urmă cu puțin timp, forma un cuplu cu Cristian Comănici. Aceasta a acuzat-o pe Mariana că ar avea o afinitate pentru Codruț și că nu se sfiește să stea în preajma acestuia cât mai mult timp.

alexandra de la puterea dragostei o ataca pe mariana

„Îi e scârbă Marianei să îl pupe! Mariana îl pupă doar pe Codruț! Nu-i așa? Nu-i așa, Aya? Ăsta e exemplu de femeie, că se duce și se dă la bărbatul alteia?! Mariana a văzut că nu mai are persoane care să fie cățeluș după ea și a zis să fie ea cățeluș”, a afirmat Alexandra, vizibil deranjată de comportamentul Marianei.

Citeste si: Maria de la Puterea Dragostei a plâns în hohote din cauza afirmațiilor lui Cristian Marinescu: "A fost relație cu beneficii!"

alexandra de la puterea dragostei o ataca pe mariana

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andrada s-a răzbunat pe Radu, după ce acesta a atacat toate fetele din Casa Puterea Dragostei

În paralel cu discuțiile aprinse dintre Alexandra și Mariana, a izbucnit un nou conflict între Radu și Andrada. Acesta a făcut un șir de afirmații prin care a lansat atacuri subtile asupra fetelor din casa Puterea Dragostei și ulterior, Andrada s-a gândit să se răzbune. Concurenta i-a distrus hainele lui Radu, enervându-l la culme atât pe acesta, cât și pe iubitul ei.

Citeste si: Cristian Marinescu a îngenuncheat în fața Alexandrei, de la Puterea Dragostei! “Vreau să fiu cu tine!”

Radu, către Andrada: De când îți permiți tu să îmi faci praf hainele și să îmi dai cu alea în păr.

Andrada: Așa vreau eu, tu cum ți-ai permis să vii aici și să vorbești urât de toate! Cine ești tu?

Cazi: Mie când îmi spui să încetez, încetez! Te ascult de fiecare dată!

Radu: Nu înțeleg rostul ei sincer, de ce s-a băgat ea?!

Andrada: Nu înțeleg rostul tău în această casă.

Radu: Eu nu înțeleg rostul tău în această casă. Ai relație, du-te acasă, viața mea!

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies