Alexandra de la Puterea dragostei, din nou într-o relație? Cine este bărbatul care a cucerit-o din prima pe blondină

Alexandra de la Puterea dragostei are un nou iubit?
Alexandra de la Puterea dragostei are un nou iubit?

Fosta concurentă a show-ului matrimonial și-a uimit fanii după ultima postare publicată! Lângă cine s-a fotografiat la scurt timp după despărțirea de Codruț?

Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din emisiunea fenomen de la Kanal D, însă, după terminarea competiției, se pare că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Deși fanii credeau că trăiesc o frumoasă poveste de iubire după marea finală de la Puterea dragostei, se pare că lucrurile între cei doi nu au funcționat conform planului. Împreună nu au reușit să își găsească fericirea, dar separat planurile se schimbă.

Citeste si: Cristian Marinescu revine la Puterea dragostei? Fanii lui îl atacă dur pe Radu: „S-a terminat...”

Alexandra a fost cea care a lăsat tot trecutul în urmă și a decis să meargă mai departe alături de persoana potrivită, pe care iată că a și găsit-o între timp. Frumoasa blondină și-a uimit urmăritorii de pe Instagram după ce a postat o fotografie în care se afla în brațele lui Ionuț Ghiță, creator de conținut și vlogger foarte cunoscut în rândul internauților.

În secțiunea de comentarii au apărut imediat sute de reacții, unele de bine, altele din care reieșea faptul că tânăra l-ar fi uitat prea repede pe Codruț, cel căruia îi jurase iubire în urmă cu puțin timp. Pe de cealaltă parte, Ionuț Ghiță a postat aceeași fotografie pe contul său și a primit de asemenea foarte multe reacții cu privire la noua apariție.

Citeste si: Ionuț Belei s-a despărțit de iubita sa! Ce anunț a făcut tânărul pe Instagram

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Alexandra de la Puterea dragostei și Ionuț Ghiță.
Alexandra de la Puterea dragostei și Ionuț Ghiță.[Sursa foto: Instagram]

Alexandra, dezvăluiri despre ruptura dintre ea și Codruț

Tânăra a vorbit despre faptul că stabilise împreună cu iubitul ei să se mute în București, împreună, însă după încheierea show-ului, el nu a mai fost dornic să facă acest pas. Mai mult, ea spune că ruptura s-a produs atunci când ea a plecat la Craiova pentru a-și vedea fetița. Codruț a fost profund nemulțumit de anumite aspecte și i-a reproșat lucruri la care ea nu s-ar fi așteptat vreodată.

Citeste si: Andreea Bănică, dezvăluiri despre relația cu fiica ei: „E un copil independent, merge cu metroul singură la școală...” EXCLUSIV

Alexandra de la Puterea dragostei l-a uitat deja pe fostul ei iubit?
Alexandra de la Puterea dragostei l-a uitat deja pe fostul ei iubit?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Mi-a zis că îi scriu doar ca să îl controlez. Mi-a zis că în București s-a simțit ca la penitenciar. Nu mi-a căzut bine chestia asta. Tu știind că totul este ok, el mi-a spus asta.  De asta îi și spuneam să vorbească cu mine.  După care, două zile nu mi-a mai dat niciun mesaj. Știam că nu am greșit. Voiam să îi dau libertatea pe care el mi-o ceruse”,   a mărturisit Alexandra de la Puterea dragostei la Wownews.

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Xonia, dezvăluiri despre noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Favorita mea este, evident...” EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies