Alexandra de la Puterea Dragostei este însărcinată? "I-am dat o veste şi tocmai de aceea consider că cel mai bine este să facă ce îşi doreşte"

Alexandra de la Puterea Dragostei este însărcinată?
Alexandra de la Puterea Dragostei este însărcinată? "I-am dat o veste şi tocmai de aceea consider că cel mai bine este să facă ce îşi doreşte"

Alexandra de la Puterea Dragostei a lăsat să se înţeleagă că va deveni mămică pentru a doua oară.

Alexandra şi Codruţ, doi dintre cei mai iubiţi foşti concurenţi ai emisiunii Puterea Dragostei, au o relaţie cu năbădăi. Iubirea celor doi este puternică, fără îndoială, dar ambii au personalităţi puternice şi nu sunt dispuşi să facă un compromis în amor.

Ei bine, după mai multe despărţiri şi împăcări, se pare că în viaţa lor are loc o adevărată minune. Din ce a povestit frumoasa blondă, se înţelege că Alexandra şi Codruţ aşteaptă...barza.

Da, aţi citit corect! Protagonista noastră a lăsat să se înţeleagă că ar aştepta un copil.

Citeste si: EXCLUSIV! Radu și Adelina de la Puterea dragostei, dezvăluri despre căsătorie și copii! Ce planuri de viitor au cei doi: „Doi copilași! O fată și un băiat”

Alexandra de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre relaţia cu Codruţ:" Vreau să fie bine chiar dacă voi face parte din viaţa lui sau nu"

" De când ne-am întors din Istanbul, eu i-am spus o dată sau de două ori că îl iubesc, el mi-a spus încontinuu acest lucru. Şi cu o zi înainte să plece, dacă nu mă înşel, mi-a zis de vreo trei ori că mă iubeşte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andra Volos a renunțat la părul lung. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei e de nerecunoscut: "Ce ziceți?"

În momentul când vorbea, îl mai tachinam. Erau nişte tachinări între noi. Eu prefer să îmi arate prin fapte că mă iubeşte. Vorbele nu prea valorează. Eu nu vreau să îl schimb pe Codruţ. Dacă simte să spună, să spună. Nu vreau să îl presez, vreau să fie el fericit. Asta îmi doresc. Vreau să îşi facă viaţa şi lucrurile aşa cum îşi doreşte. Vreau să fie bine chiar dacă voi face parte din viaţa lui sau nu.

Nu am cum să îmi doresc să îl schimb. M-a pus într-o situaţie diferită. Ieri i-am dat o veste şi tocmai de aceea consider că cel mai bine este să facă ce îşi doreşte", a declarat Alexandra pentru canalul online wownews, la emisiunea "Online Story".

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies