Alexandra din Casa Iubirii, deschisă spre Gagea și Patrick. Pentru cine are bruneta mai multă simpatie. „Ai fost și ești o prioritate.”

Alexandra din Casa Iubirii, deschisă spre Gagea și Patrick. Pentru cine are bruneta mai multă simpatie. „Ai fost și ești o prioritate.”
Alexandra din Casa Iubirii, deschisă spre Gagea și Patrick. Pentru cine are bruneta mai multă simpatie. „Ai fost și ești o prioritate.”

Alexandra simte să meargă mai departe cu Gagea și Patrick, iar cei trei au avut o discuție cu privire la ce își dorește fiecare.

Alexandra din Casa Iubirii a avut o discuție cu Patrick și Gagea, iar tânăra a recunoscut că chiar dacă îi face plăcere să discute cu Patrick, Gagea în continuare rămâne o prioritate. Cu toate acestea, nu vrea să se oprească din nicio direcție și dorește să se îndrepte spre amândoi. Julia a ținut și ea să spună că de când e Patrick în ecuație, Alexandra zâmbește mai des.

Patrick: Tu, Alexandra, ai ceva de spus?

Alexandra: Repet, îmi fac plăcere discuțiile cu Patrick, doar că nu știm exact în ce direcție. Înainte de toate, eu vreau să văd că faci ceva. Eu nu am pus punct la nimic cu tine, în același timp, nici cu Patrick. Dar tu, nu vreau să pară greșit, ai fost și ești o prioritate.

Patrick: De care suntem toți conștienți. Până și eu. Dar eu vreau să te mai întreb ceva. Bogdan nu mai e în ecuația asta? Pentru că el este unul dintre băieții care au spus că vor să te cunoască tare.

Alexandra: Ok. Bogdan e, dar nu în direcția aia.

Julia: De când e Patrick în ecuație, zâmbește mai mereu.

Patrick (râzând): Și eu sunt mai bine.

Unde a dispărut Bogdan din preferințele Alexandrei

Citește și: Băieții din „Casa Iubirii” observă cum Gagea pierde teren în fața Alexandrei. Ce spune tânăra despre Patrick. „E foarte tare că alți concurenți văd calități în ea.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Robi, Gagea și Patrick
Robi, Gagea și Patrick[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Discuția aprinsă dintre Antoni și Rebecca! Concurentul s-a săturat de reproșuri și este pe cale să explodeze: „Am nervii foarte jos în momentul ăsta. Nu vreau să ajungă la pământ.”

Fetele și Robi și-au amintit că și Bogdan se afla printre numele preferințelor Alexandrei la început, însă tânăra spune că nu spre acea direcție. Gagea a ținut și el să spună că a simțit o afinitate spre Patrick a tinerei încă de la început, iar Bogdan a confirmat și el și a spus că Patrick a fost

menționat de când a intrat în casă.

Bogdan: Dacă ne amintim, numele lui Patrick a fost încă de la început.

Gagea: Că îl simpatizează.

Alexandra: Da, am spus asta.

Robi: Nu ți-ai adus aminte inițial, ți-ai revenit pe parcurs.

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

Gagea: Acolo ai lăsat ceva de înțeles sincer, dar...

Robi: Inițial nu ți-ai adus aminte ce nume ai spus.

Alexandra: Da, știu, pentru că am fost bulversată și nu mai știam exact sub ce formă am spus-o.

Robi: Poți să te duci cu gândul că știa că nu o vei putea recuceri și îi vei lăsa drum spre Patrick?

Patrick, Alexandra și Gagea
Patrick, Alexandra și Gagea[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Răzbunarea unui student din Constanţa. Și-a incendiat profesorul pentru nota primită la examen. Care este starea dascălului

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies