Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu! Ce se întâmplă între ei

Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu! Ce se întâmplă între ei
Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu! Ce se întâmplă între ei

La 19 ani de la despărțire, Alexandra Dinu și Adrian Mutu au ajuns din nou în fața judecătorilor. De ce s-a întâmplat acest lucru.

La 19 ani după ce au plecat pe drumuri diferite, Alexandra Dinu și Adrian Mutu au ajuns în fața judecătorilor din nou. Ce se întâmpă între cei doi.

Antrenorul echipei Rapid București și frumoasa actriță au împreună un fiu în vârstă de 20 de ani și au fost căsătoriți între 2001 și 2003.

Adrian Mutu
Adrian Mutu, dat in judecata de Alexandra Dinu[Sursa foto: Instagram]

După despărțire, autoritățile au decis ca Adrian Mutu să îi plătească fostei sale soții o pensie alimentară uriașă, în conformitate cu venitul încasat la momentul respectiv.
Astfel, fiul celor doi, Mario Mutu, trebuia să primescă lunar o pensie de 5000 de euro.

Citeste si: Alexandra Dinu, transformată radical după 16 ani de la despărțirea de Mutu! Cum a ajuns să arate și ce face pentru bani în Italia

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro


Pentru că Adrian Mutu nu a achitat suma în întregime, Alexandra Dinu a decis să îl acționeze în instanță și a cerut poprirea salariului pe care antrenorul îl încasează acum ca antrenor la Rapid.

Citeste si: Adrian Mutu, fost jucător la Chelsea, declarații EXCLUSIVE despre Roman Abramovich! Miliardarul rus vinde clubul și donează profitul ucrainenilor: "A făcut ceva extraordinar acolo"


Se pare că Adrian Mutu îi datorează primei sale soții aproximativ 100000 de euro, însă din anul 2014 nu i-a mai trimis bani fiului său, potrivit Fanatik.ro, așa că Alexandra Dinu s-a adresat instanței pentru a primi acești bani din partea fostului soț.

Citeste si: Alexandra Dinu arată superb pentru varsta ei! Pare că are 25 de ani, nicidecum aproape 40!

Alexandra Dinu
Alexandra Dinu l-a dat in judecata pe Adrian Mutu[Sursa foto: Instagram]

Motivul divorțului dintre Adrian Mutu și Alexandra Dinu: "Nu a mers din cauza tinereții"

Întrebat în cadrul unui podcast de ce nu a mers relația dintre el și Alexandra Dinu, Adrian Mutu a răspuns:

„Nu a mers din cauza tinereții. Eram amândoi tineri. Când începi să crești și să te maturizezi idealurile se schimbă, începi să privești din alt unghi și atunci încep neînțelegerile.

Noi am pus capăt atunci, pentru că eram foarte tineri, eram plecați în străinătate singuri. Alexandra a rămas în Italia, și-a făcut carieră și ea, amândoi am mers pe drumuri diferite. Mă bucur că ea și mai ales eu am ajuns bine".
După despărțirea de Alexandra Dinu, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Consuelo Matos, cu care are două fetițe, iar din 2015 este căsătorit cu Sandra Bachici, cu care are un băiețel.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Sora Alexandrei Dinu s-a căsătorit în secret! Când a avut loc marele eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies