Alexandra Dinu, premiata la Festivalul de Film de la Venetia! Este actrita anului in Italia!

Alexandra Dinu, premiata la Festivalul de Film de la Venetia! Este actrita anului in Italia!
Alexandra Dinu, premiata la Festivalul de Film de la Venetia! Este actrita anului in Italia!

Actrita Alexandra Dinu s-a numarat printre invitatii speciali la editia din acest an a Festivalului de Film de la Venetia. Alexandra a facut furori pe covorul rosu la doua premiere de film si a participat la Festival alaturi de nume mari ale cinematografiei mondiale precum Ethan Hawke, Willem Dafoe sau James Franco. Actrita a primit un premiu special in cadrul galei organizate de revista “Diva e Donna” fiind considerata personajul anului in Italia.

Realizare exceptionala pentru actrita Alexandra Dinu, care a primit cel mai important premiu acordat in cadrul Galei organizate de prestigioasa revista “Diva e Donna”, in timpul Festivalului de Film de la Venetia. Realizarile sale din ultima perioada si mult laudatul rol din serialul “Rosso San Valentino” i-au adus Alexandrei Dinu premiul special pentru personajul anului in Italia.

Evenimentul s-a desfasurat la Hotel Centurion, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Venetia, iar Alexandra Dinu a fost premiata in cadrul Galei alaturi de gaza de televiziune Filippa Lagerback( apreciata pentru actele ei de caritate)

si Elisa di Francisca, onorata pentru realizarile sale sportive exceptionale- doua medalii de aur pentru Italia la scrima la JO de la Londra din vara lui 2012.

“Ma onoreaza aceasta distinctie primita la Venetia, cu atat mai mult cu cat revista Diva e Donna e una dintre cele mai bine vandute si respectate publicatii din Italia. Totodata, acest premiu aduce cu sine mai multe responsabilitati, intrucat trebuie sa demonstrez ca pot mereu face mai mult decat pana acum.

De curand, am terminat filmarile la un film SF in limba engleza si am in agenda mai multe proiecte internationale. Urmeaza sa filmez cel putin alte doua pelicule pana la sfarsitul anului”, declara Alexandra Dinu, in exclusivitate pentru ADPM.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Imbracata intr-o rochie din dantela Elie Saab, accesorizata cu bijuterii Pasquale Bruni, Alexandra Dinu a fost cea mai sexy aparitie a serii de la petrecerea “Diva e Donna”.

Alexandra a fost insotita de iubitul ei, actorul Luca Bastianello si de celebrul nutritionist Gianluca Mech, o figura proeminenta in lumea celebritatilor din Italia si unul dintre sponsorii seratei.

“Ma bucur ca am avut sansa sa ma intalnesc si cu Gianluca, care imi este prieten drag. Noi cumparam pentru acasa produsele  Tisanoreica, insa Luca este Master Chef. Lui ii place sa gateasca si mereu imi prepara paste fara gluten sau tot felul de prajituri fara gluten.

Amandoi avem intoleranta la gluten si mancam cat de sanatos se poate. Luca prepara si inghetata in casa si face cel mai bun orez brun cu calamari”, continua Alexandra Dinu.

Sursa www.adpm.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

8 remedii naturiste pentru arsuri solare. Ce metode simple și rapide poți folosi pentru a-ți îngriji pielea

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies