Alexandra Dumitru, câștigătoarea sezonului opt “Bravo, ai stil! a intrat în posesia premiului de 100.000 de lei

Alexandra Dumitru, câștigătoarea sezonului opt “Bravo, ai stil! a intrat în posesia premiului de 100.000 de lei
Alexandra Dumitru, câștigătoarea sezonului opt “Bravo, ai stil! a intrat în posesia premiului de 100.000 de lei

După o competiție plină de stil și creativitate, Alexandra Dumitru a reușit să se impună si sa castige cel de-al optulea sezon al competitiei stilistice televizate “Bravo, ai stil!”.

Cu o o evolutie impresionantă, Alexandra a câștigat premiul urias în valoare de 100.000 de lei, atrăgând atenția tuturor cu  energia ei si stilul nconfundabil.

            De la câștigarea competiției, Alexandra s-a aflat într-o adevărată vâltoare de activități și proiecte.

" A fost o perioadă incărcată pentru mine, am muncit mult;  și a fost o perioada plină de dor. Obișnuită  să-mi petrec zilele aici,  la filmări, mi-a lipsit atmosfera de la Kanal D”,  a spus Alexandra.

               În ceea ce privește premiul de 100.000 de lei, in posesia căruia a intrat, Alexandra a dezvăluit ca are planuri mari.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"O să investesc acești bani în afacerile mele  și este un lucru foarte bun pentru că doar investind putem să ne dezvoltăm,  să creștem”,  a adăugat aceasta.

Alexandra a fost desemnată câștigătoarea celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!” de public, întrunind 61,3% din voturile exprimate prin SMS.  Confruntarea finală a fost între Alexandra și Maria, aceasta din urmă obținând un procent de 38,7%.

                  “Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc părinților mei, vă mulțumesc că mi-ați dat sansă să fiu participantă la acest concurs și să-mi îndeplinesc visul pe care îl aveam de când eram copil ”, declara Alexandra, în momentul finalei, fiind copleșită de emoții.

 

“Bravo, ai stil!” este unicul show de fashion din România care și-a răsfățat publicul cu spectacolul strălucitor al frumuseții, dar și cu cel al evoluției reale a fiecăreia dintre concurente. Membrii juriului, Raluca Bădulescu, Maurica Munteanu și Alexandru Abagiu s-au aflat în permanență alături de aceste tinere ambițioase şi talentate, devenind pentru ele adevărați mentori pe tot parcursul competiției. Odata cu sezonul al optulea al show-ului s-a scris încă o pagină plină de intensitate a unui produs media  cu totul special, care a generat comunități uriașe de fani, a creat generații de influenceri și vedete în

industria de entertainment din România și, mai presus de orice, a adus strălucirea catwalk-ului în casele milioanelor de români.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies