Alexandra, pusă la zid de concurenții care îi spun că nu are niciun fel de emoție față de Gagea! “Sărind toată lumea, nu am cum să îl mai ajut.”

Alexandra, pusă la zid de concurenții care îi spun că nu are niciun fel de emoție față de Gagea! “Sărind toată lumea, nu am cum să îl mai ajut.”
Alexandra, pusă la zid de concurenții care îi spun că nu are niciun fel de emoție față de Gagea! “Sărind toată lumea, nu am cum să îl mai ajut.”

Alexandra, noua concurentă din Casa Iubirii, se simte pusă la zid de concurenți.

Alexandra, noua concurrentă din Casa Iubirii, se simte pusă la zid de către ceilalți colegi, încă din momentul în care a spus că i se pare că Gagea s-a schimbat foarte mult, însă nu a spus în ce fel a făcut-o. Totodată, Sebastian a întrebat-o ce așteptări are de la fostul partener și ce anume o mai atrage la el, după ce acesta a avut interacțiuni cu aproape toate fetele din casă.

Sebastian: Cum puteți să spuneți că ea își vede interesul atâta timp cât ea a venit aici la masa și a avut o discuție cu noi toți și a spus:  “Fraților, eu îl văd foarte schimbat pe Gagea.“ Moment în care nici nu ai explicat dacă s-a schimbat în bine sau în rău. Ținând cont de tot contextul acesta, tu fiind în afara casei, ai văzut interacțiunile dintre Gagea și aproape toate fetele, să zic așa.

Tu, ca femeie, dacă pui într-o balanță toate astea, cum se înclină? Ce așteptări ai de la Gagea? Ce te atrage? Ce dulceață are?

Alexandra: Eu nu înțeleg de ce aveți…

Sebastian: Iar e o chestie care ne face să credem că tu ești 0 față de el.

Gagea: Nu e 0, exagerați.

Alexandra: Dacă eram 0, nu eram aici.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Robert i-a atras atenția Alexandrei să îl ajute pe Gagea în situația în care se află

Citește și: Rebecca și Robi, discuție în camera roșie despre împăcarea cu Virginia. Tânăra și-a spus părerea sinceră! „Aștept un moment bun.”

Concurenți Casa Iubirii
Concurenți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Gagea, extrem de emoționat în momentul în care Alexandra, fosta iubită, a venit în Casa Iubirii! Concurentul a izbucnit în lacrimi: „Melodia asta este melodia noastră.”

Robert a  ținut și el să adauge că își amintește în momentul în care Alexandra a spus despre schimbările lui Gagea, și ar vrea ca aceasta să îl ajute să treacă peste obstacolele de acum.

Robert: Tu ai menționat cât se poate de clar că l-ai cunoscut altcumva pe Gagea. Și în momentul în care l-ai văzut la TV, prin modul în care abordează o femeie, ție ți se pare ceva Wow, pe parte negativă, că oarecum s-a schimbat.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Alexandra: Da, exact.

Robert: Ai spus asta cât se poate de clar și îmi amintesc. Acum îl văd pe Gagea destul de bulversat. Tu ești familiarizată cu acest loc, nu ai emoții, dacă vezi că situația stă așa, ajută-l și pe el puțin.

Alexandra: Păi îl ajut.

Dar sărind toată lumea, nu am cum să îl mai ajut.

Gagea
Gagea[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gagea, extrem de emoționat în momentul în care Alexandra, fosta iubită, a venit în Casa Iubirii! Concurentul a izbucnit în lacrimi: „Melodia asta este melodia noastră.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies