Alexandra şi Codruţ de la Puterea Dragostei se împacă? Ce a declarat tânărul

alexandra si codrut relatie
Alexandra și Codruț sunt la un pas de a-și concretiza relația

După revenirea lui Codruț la Puterea Dragostei, Alexandra trebuie să ia o decizie în ciuda apariției lui Marius în competiție.

Chiar dacă s-au despărțit acum ceva timp, Alexandra și Codruț s-au revăzut în aeroportul din Instanbul și au părut mai apropiați ca niciodată. Vor reveni cei doi la sentimente mai bune, în ciuda apariției lui Marius la Puterea Dragostei?

Ce se întâmplă cu Alexandra și Codruț după ce Marius a venit la Puterea Dragostei?

După plecarea Aydei în gala de duminică, Radu s-a mai liniștit și speră să se îndrepte spre o nouă fată pentru a forma o relație serioasă.

Începutul săptămânii vine cu surprize pentru Codruț, dat fiind faptul că Marius s-a îndreptat cu pași rapizi spre Alexandra, preferata tuturor telespectatorilor.

Citeste si: Mădălina și George de la Puterea Dragostei s-au despărțit?! Avem primele declarații

alexandra si codrut impacare
Alexandra l-a revăzut pe Codruț după plecarea din casă[Sursa foto: kanald.ro]

Cea care îi spune lui Codruț despre Marius și Alexandra este Maria, una dintre concurentele care au ieșit în topul preferințelor publicului de duminică seară.

Marius: am simtit sa ma joc cu Alexandra! 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Maria: Mai simti si acum?

Marius: Da, de cate ori o sa am ocazia o a ma joc! 

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei a uitat de Philip şi are un nou iubit

Codrut: Nu te joci tu cu Alexandra, ma joc eu cu tine!!

Alexandra: Codrut, vezi ca exagerezi! 

Maria: Inchide gura, Codrut, n-ai voie sa mai vorbesti! 

marius alexandra si codrut
Marius s-a îndreptat spre Alexandra în lipsa lui Codruț[Sursa foto: kanald.ro]

Înainte de a reveni în casa Puterea Dragostei, Codruț a intrat în conversație cu colegii lui și a aflat de apropierea lui Marius de fosta lui iubită, ceea ce nu i-a căzut tocmai bine.

Cu toate acestea, fostul iubit al Alexandrei a declarat că nu-și mai dorește să aibă vreo treabă cu aceasta, dat fiind faptul că mereu îi spune să-și vadă de treburile lui și să încerce să o lase în pace.

În gala de duminică, cei mai votați băieți au fost Cristian Marinescu, Cristian Comănici și Alex Stoica. Unii dintre concurenți s-au bucurat pentru succesul lui Alex și spun că a meritat pe deplin acest loc în competiție, chiar dacă a mai fost pus în această ipostază de câteva ori.

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine a fost Regina Maria a României. „Începând de la vârsta de treisprezece ani, întotdeauna vreun bărbat sau băiat era îndrăgostit de mine!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies