Alexandra și Gagea, discuție despre faptul că Denisa s-ar fi supărat din cauza jocurilor făcute de tânăr. „Mi s-a părut ofensată că a fost provocare.”

Alexandra și Gagea, discuție despre faptul că Denisa s-ar fi supărat din cauza jocurilor făcute de tânăr. „Mi s-a părut ofensată că a fost provocare.”
Alexandra și Gagea, discuție despre faptul că Denisa s-ar fi supărat din cauza jocurilor făcute de tânăr. „Mi s-a părut ofensată că a fost provocare.”

Alexandra și Gagea au avut o discuție despre cum a perceput Denisa jocurile făcute de el.

De curând, în Casa Iubirii a intrat o nouă curentă, Denisa, care l-ar fi avut în topul său și pe Gagea, de care ar fi fost interesată să îl cunoască. Acesta a avut o discuție cu Alexandra în care i-a spus că băieții l-au provocat să îi dea de înțeles că o place și să-i spună anumite lucruri, mai ales pe baza topului făcut de ea, iar Alexandra a spus că Denisa a părut deranjată de faptul că a fost doar o provocare și că ea și-ar fi dorit ca discuția să fie una reală.

Gagea: Am intrat în joc, să zic așa, în provocare, el m-a provocat să dau de înțeles că îmi place de ea și să spun anumite chestii.

Alexandra: Cum ar fi?

Gagea: Dacă ai fost real topul pe care l-ai făcut când a venit, ca să nu fi spus doar de dragul de a spune topul, că mie mi-ai stârnit anumite chestii.

Înțelegi?

Alexandra: Înțeleg.

Gagea: Dar băieții, din câte am văzut, au luat-o în serios. Ei ziceau că au văzut că îmi place cu adevărat de ea. M-ar fi bucurat să vezi sau să ți se povestească și apoi să tragi concluzii, după să îți povestesc eu.

Alexandra: Nu, nu mi-a spus asta.

Doar ea, repet, părea deranjată că ar fi fost o provocare. Acum, din ce înțeleg că i-ai spus, nu și-ar fi dorit să fi fost o provocare, ci să fi fost real. Înțeleg eu.

Gagea: Nu știu, nu am apucat să îi spun.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Alexandra: Așa mi s-a părut ofensată că a fost provocare doar și că discuția nu a fost reală.

Gagea: Aa, ea ar fi vrut ca discuția să fie reală?

Alexandra: Mie așa mi-a părut. Poate greșesc, așa a părut din ce a povestit ea la masă. Eram toate fetele, nu doar noi două.

Îl vede Alexandra pe Gagea împreună cu Denisa?

Citește și: Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”

Alexandra
Alexandra[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”

Gagea a ținut să îi ceară părerea sinceră Alexandrei dacă l-ar vedea cu Denisa, iar tânăra a spus că în niciun caz și că nu este genul lui.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Gagea: Și tu ce părere ai de Denisa?

Alexandra: Nu am nicio părere. E ok.

Gagea: Tu sincer, m-ai vedea pe mine tiparul ei?

Alexandra: Nu, clar, nici vorbă. Sunteți firi total diferite. Nu v-aș vedea.

Gagea
Gagea[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce se întâmplă cu Roberta și Sebastian? „Cum bine știți, pauza într-o relație însemnă despărțire. Asta tind eu să cred.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies