Alexandra și Ionuț Bodi s-au despărțit în urmă cu câteva zile! Bărbatul îşi acuză partenera de infidelitate!

Alexandra și Ionuț Bodi s-au despărțit în urmă cu câteva zile! Bărbatul îşi acuză partenera de infidelitate!
Alexandra și Ionuț Bodi s-au despărțit în urmă cu câteva zile! Bărbatul îşi acuză partenera de infidelitate!

Regii TikTok–ului, Alexandra și Ionuț Bodi, au ajuns în pragul separării! Vorbe grele s-au spus între cei doi soți deveniți celebri peste noapte!

TikTok–ul, una dintre cele mai căutate aplicații la ora actuală, face vedete peste noapte. Nu îți trebuie mult ca să remarci un video care devine deja viral în scurt timp cu persoanaje mai interesante sau chiar ciudate.

Recent, aplicația a făcut celebri doi tineri ce nu duc o viață plină de bogăție, ba din contră. Alexandra și Ionuț Bodi, doi tineri căsătoriți, au făcut show pe platforma ce i-a propulsat direct în atenția presei.

Clipurile lor au strâns milioane de vizualizări, ceea ce le poate atrage invidia multor persoane celebre care nu pot strânge nici pe jumătate cât au făcut ei.

Acuzații de nedescris între Alexandra și Ionuț Bodi, care s-au despărțit recent! Femeia se află în spital!

În urma ultimelor postări făcute, se pare că au apărut probleme în paradisul celor doi. Încă de la începutul anului, Ionuț a declarat că se desparte de aleasa inimii lui, Alexandra.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Revoltată, aceasta postat un video în care a făcut câteva declarații: “ Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii.

Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”. După ce și-a manifestat această supărare, la scurt timp cei doi s-a împăcat și au continuat să își vadă de căsnicia lor.

O postare absolut suprinzătoare a venit din partea lui Ionuț Bodi care a șocat: „Adio, Alexandra! Ești o mincinoasă notorie. Când ieși din spital să nu mai vii acasă, mergi la amantul tău. Eu deja am pe cineva și sunt fericit. Nu mai există cale de întoarcere să ne împăcăm. Lasă-mă în pace nerușinato, m-ai mințit!”

Din declarațiile făcute, se înțelege că Alexandra l-a înșelat și prin dezamăgirea pe care o are, Ionuț nu o mai vrea în viața lui. Despărțirea a pornit de la apariția altui bărbat în viața Alexandrei. Nu se știe din ce motive aceasta se află în spital, cert este că la Ionuț o să găsească ușa închisă cu cheia.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies