Alexandra Stan confirmă relația cu Alex Parker, noul ei iubit! În ce ipostaze s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți

Alexandra Stan confirmă relația cu Alex Parker, noul ei iubit! În ce ipostaze s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți
Alexandra Stan confirmă relația cu Alex Parker, noul ei iubit! În ce ipostaze s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți

La doar câteva luni după divorțul de Emanuel Necatu, Alexandra Stan apare alături de noul ei iubit, Alex Parker.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au divorțat în mare secret acum aproape trei luni, timp în care artista a dat semne că și-a găsit deja fericirea în brațele altui bărbat. Zvonurile au fost confirmate, dat fiind faptul că în noaptea de Revelion a apărut o fotografie pe Instagram în care se săruta pasional cu Alex Parker, oficial noul ei iubit.

Citeste si: Alexandra Stan și Emanuel Necatu au divorțat! Primele declarații oferite de artistă: „Ne certam din orice, era toxic...”

Alexandra Stan și Alex Parker, noul ei iubit
Alexandra Stan și Alex Parker, noul ei iubit[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Stan și Alex Parker, noul ei iubit
Alexandra Stan și Alex Parker, noul ei iubit[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Stan confirmă relația cu Alex Parker, noul ei iubit!

Finalul anului 2021 a prins-o pe Alexandra Stan în brațele noului ei iubit, Alex Parker, despre care la început se credea că sunt parteneri doar pe plan profesional, însă lucrurile stăteau de fapt altfel între cei doi.

Totul a început după ce Alexandra Stan s-a afișat în spațiul public alături de Alex Parker, cel alături de care a și făcut o ședință foto care i-a luat prin surprindere pe toți urmăritorii ei.

Tânărul face parte, de asemenea, din industria muzicală, fiind DJ și producător român. Alex Parker este fondatorul casei de discuri intitulată „Creator Records”, care în mai puțin de doi ani a înregistrat peste 100 de milioane de stream-uri pe Spotify. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Alexandra Stan, răspuns neașteptat la întrebarea despre divorțul de Emanuel Necatu: „E absurd...”

El este iubitul Alexandrei Stan!
El este iubitul Alexandrei Stan![Sursa foto: Instagram]

De ce s-au despărțit Alexandra Stan și Emanuel Necatu

Povestea de dragoste dintre Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-a încheiat definitiv în urmă cu trei luni, după un mariaj care nu a durat nici măcar jumătate de an. Despre acest subiect, artista mărturisea în urmă cu puțin timp că mai întâi de toate ar fi trebui să își găsească echilibrul, însă a acceptat situația știind totuși că nu va ajunge nicăieri. 

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.

Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată.

Venisem şi de la «Survivor» şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta” , a mărturisit Alexandra Stan în cadrul emisiunii Teo Show.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Citeste si: EMANUEL PETRE NECATU: Cine este și cu ce se ocupă soţul Alexandrei Stan

Alexandra Stan a fost văzută în mai multe rânduri că nu mai purta inelul de logodnă și nici verigheta, lucru ce a strârnit nenumărate reacții în mediul online. Mai mult decât atât, solista a șters toate fotografiile în care apărea împreună cu Emanuel Necatu, semn că ceva se întâmpla între cei doi. 

„Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior. Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic. (…) Eu sunt genul de persoană care acceptă orice la început, dar știind că nu e bine, la un moment dat când simt că s-a depășit o limită pun stop și nu mai pot să mă întorc.

Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok, ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții” , a mărturisit atunci Alexandra Stan.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Alexandra Stan este însărcinată pentru prima oară? Cum și-a făcut artista apariția pe rețelele de socializare

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Alexandra Stan, căsătorie în mare secret! Artista a îmbrăcat rochia de mireasă

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies