Alexandra Ungureanu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre boala care o împiedică să rămână însărcinată! „Sunt efectiv îngenuncheată de durere.”

Alexandra Ungureanu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre boala care o împiedică să rămână însărcinată! „Sunt efectiv îngenuncheată de durere.”
Alexandra Ungureanu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre boala care o împiedică să rămână însărcinată! „Sunt efectiv îngenuncheată de durere.”

Alexandra Ungureanu a vorbit despre boala care o împiedică să rămână însărcinată.

Alexandra Ungureanu are o carieră de succes, însă puțini sunt cei care știu că artista se confruntă cu anumite probleme de sănătate care o împiedică să mă rămână însărcinată.

Cu ce afecțiune a descoperit că se confruntă Alexandra Ungureanu

Citește și: „Lumea mă invidiază pentru asta. Mă uit în oglindă și să știu care sunt atuurile mele.” Alexandra Ungureanu, despre ce anume stârnește invidia celor din jur, cu privire la corpul ei

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mălina Avasiloaie, detalii din culisele poveștii de dragoste cu soțul său, Alin, la "Duet cu Alexandra" la Kanal D2 "A venit, mi-a luat inima și aia a fost"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Alexandra Ungureanu a mărturisit, în cadrul emisiunii “Follow Us”, cu Ilinca Vandici și Teo Trandafir, problemele de sănătate cu care se confruntă și durerile pe care le are în zilele delicate din lună,

cu care numeroase femei se confruntă. Artista a reușit să țină boala sub control printr-un regim alimentar, însă simptomele încă există și îi îngreunează viața. „Vine cu mai multe simptome care pot afecta mai multe organe. La mine se cumulează cu simptom digestiv și sunt momente când sunt efectiv îngenuncheată de durere și de multe ori mi-a pus probleme în prestația mea pe scenă.(...) Durerea este prezentă și e definitorie pentru această afecțiune.
Sunt femei care trec printr-un calvar zilnic. La mine e în perioadele delicate.
Acolo e o inflamație iar acel ținut ține organele, care nu se mai mișcă liber. Calitatea vieții este foarte, foarte slabă.(...) Fiecare caz prezintă tipologia lui. După 5 ani de când mi s-a pus diagnosticul, anul trecut în decembrie am făcut ecografie și a fost prima dată când chistul meu, care avea vreo 7 centimetri, a scăzut cu 2,5 centimetri.
Eu am schimbat dieta. E părerea mea verificată, contează(n.red. regimul alimentar). Eu am renunțat la zahăr, alcool, carne roșie, alimentele modificate genetic, soia, de exemplu, lactate.
Eu consum doar lactate de capră. Sportul ajută extraordinar de mult. Sportul de anduranță, cardio, alergare. Eu am constatat îmbunătățiri”, a dezvăluit Alexandra Ungureanu, la „Follow us!”

Alexandra Ungureanu a vorbit și despre motivul pentru care nu poate rămâne însărcinată pe cale naturală din cauza bolii.

„În mod clar(n.red. endometrioza poate fi una dintre cauzele infertilității femeilor). A existat un punct până la care nu mi-am pus problema sau nu a fost ceva la care să aspir(n.red. să aibă copii), până la un punct când mi-am dorit și din păcate este foarte greu. Nu sunt pregătită încă pentru fertilizare in vitro sau alte variante. Am cunoscut femei, inclusiv o prietenă de-a mea, care au trecut prin astfel de experiențe, au fost destul de traumatizante și, din păcate, s-au lăsat cu alte probleme de sănătate.
Sunt femei care s-au operat(n.red. de endometrioză) și au reușit să rămână însărcinate pe cale naturală.
Există și tratament medicamentos, despre care nu sunt în măsură să vorbesc”, a mai spus artista.

Când a descoperit Alexandra Ungureanu că se confruntă cu această afecțiune

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Alexandra Ungureanu a povestit și când anume a aflat că suferă de această afecțiune, după mai mulți ani de monitorizare a simptomelor avute. “E un diagnostic pus în urmă cu 5-6 ani, dar care a fost observant cu câțiva ani înainte, pentru că e un diagnostic care nu se pune foarte ușor. Sunt și care stau 10 ani să urmărească simptomele, pentru că e o afecțiune despre care nu se știu foarte multe lucruri și un pic încă băgată sub preș. Și pentru medicină că se studiază mult. Noi, cele care știm exact ce înseamnă aceste simptome, suntem fete care ne mai întâlnim prin saloane și vorbim, ne minunățim și ne îngrozim, pentru că sunt stadii ale bolii. Eu sunt norocoasă să nu am o formă foarte gravă, deși au fost momente foarte grele. Au venit spre mine fete din comunitatea mea care au citit mai mult.”, a mai povestit Alexandra Ungureanu.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Alexia, invitată sâmbătă, de la ora 14:00, la "Duet cu Alexandra" la Kanal D2

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies