Alexandra Ungureanu a început să plângă! Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a cedat!

Alexandra Ungureanu a început să plângă! Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a cedat!
Alexandra Ungureanu a început să plângă! Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a cedat!

Tensiunea și nervii își spun cuvântul la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar concurentele cedează rând pe rând. Atitudinea Cristinei Șișcanu a deranjat-o nespus pe Alexandra Ungureanu care a izbucnit în plâns sub ochii telespectatorilor.

După ce Cristina Șișcanu a fost aspru criticată de către membrii juriului „ Bravo, ai stil! Celebrities”, concurentele au așteptat cu nerăbdare momentul Alexandrei Ungureanu, pentru a o evalua pe superba solistă. Cristina Șișcanu a adus o serie de reproșuri dure la adresa juraților și i-a acuzat că o favorizează pe Alexandra Ungureanu. În urma acestui atac dur, Raluca Bădulescu nu s-a mai abținut și a adresat toate criticile pe care le-a primit, de-a lungul timpului, de la concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Cristina Șișcanu, atac dur la adres Alexandrei Ungureanu

Alexandra Ungureanu a decis să o interpreteze pe SIA, în cadrul ultimei gale, iar Cristina Șișcanu a simțit nevoia să îi aducă solistei câteva comentarii negative, comentarii care nu doar că au pus-o pe aceasta pe gânduri, dar au și afectat-o enorm de mult.

Simțind pontentialul ținutei purtate de Alexandra, Cristina a declarat: “Te-ai făcut răuțăăăă, Alexandraaaa! Foarte răuțăăăă!”.

Citeste si: Maurice Munteanu a dat de pământ cu Cristina Șișcanu! "Dacă tu mi-i arăți pe ăia care ți-au dat 700 Euro pe o postare de Instagram.."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Conflictul celor două concurente a pornit încă din cabina de machiaj, atunci când Alexandra a specificat că ea o s-o nominalizeze spre eliminare pe Cristina Siscanu.

La cele auzite, Cristina a dezvăluit că abia așteapta acest moment pentru că astfel i s-a demonstrat că Alexandrei îi este teamă de ea, cosiderând-o o concurentă puternică

După ce jurații au evaluat momentul și ținuta Alexandrei, Cristina Șișcanu a declarat simplu și la obiect: “Este o umilință!”

Alexandra Ungureanu: “Foarte multă răutate! Cristina este pe cale să își piardă controlul și sunt dezamăgită de ea! (…) Lucrurile pe care le zice ea sunt duse la extreme.

A devenit violentă și irascibila, mă acuză de răutate dar ea devine puțin mai rea decât mine în replici!”.

Citeste si: Cristina Șișcanu, pusă la zid de Emy! "Acum încerci s-o lingi în urechi pe Tonciu!"

După notare, Alexandra Ungureanu a adunat cele mai multe steluțe. Solista a izbucnit în lacrimi de emoție și, ștergându-și lacrimile, a spus: S-au adunat foarte multe emoții și tensiune… și normal că mă bucur.. dar este emoție multă! Și mă bucur foarte mult de cuvintele

acestea!”

Cristina Șișcanu a specificat: “Eu nu cred în lacrimile Alexandrei Ungureanu! Lacrimile pe care le-a vărsat acolo în platou! Că vai… ea este foarte emoționată de cuvintele frumoase pe care le-au adresat jurații. Și mă dezamăgește Alexandra Ungureanu că în ultimul timp a devenit foarte “răuță”, am spsus asta și în platou!”



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cristina Șișcanu, pusă la zid de Emy! "Acum încerci s-o lingi în urechi pe Tonciu!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies