Alexandra Ungureanu, reacție surprinzătoare la întâlnirea cu Satoshi, în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D2. “Nu mi s-a întâmplat niciodată asta"

Alexandra Ungureanu, reacție surprinzătoare la întâlnirea cu Satoshi, în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D2. “Nu mi s-a întâmplat niciodată asta
Alexandra Ungureanu, reacție surprinzătoare la întâlnirea cu Satoshi, în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D2. “Nu mi s-a întâmplat niciodată asta"

Satoshi, un tânăr artist care nu te poate lasa indiferent, va fi invitatul special al emisiunii "Duet cu Alexandra" prezentată de Alexandra Ungureanu, sambata, de la 14:00, la Kanal D2.

Cu o poveste speciala si un talent pe măsură, Satoshi a reușit să capteze atenția fanilor muzicii și să devină un nume tot mai cunoscut în România. Chiar înainte de începerea emisiunii, Alexandra Ungureanu i-a făcut o mărturisire invitatului ei." Am emoții că tu ai venit! Pentru că ești omul despre care toată lumea vorbește în lumea muzicală, ai venit cu o poveste specială și cu un personaj conturat.

Nu mi s-a întâmplat niciodată asta."

            Satoshi a reușit să își câștige o audiență largă prin muzica sa autentică și mesajele profunde transmise prin versuri. Popularitatea sa în Republica Moldova s-a extins rapid, iar artistul a susținut deja concerte cu mii de spectatori, cucerind inimile fanilor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

" Te-am urmărit foarte mult în ultima vreme și cred că în capul meu s-a creat un fel de legendă mai mult, deși tu ești abia la început în România",  a mai adăugat Alexandra Ungureanu.

            Ediția din aceasta sâmbătă emisiunii "Duet cu Alexandra" le va oferi telespectatorilor ocazia de a-l cunoaște mai bine pe Satoshi, de a-i descoperi povestea si de a se bucura de muzica sa.

Satoshi promite să ofere o interpretare specială și să aducă o energie inconfundabilă în emisiune alături de Alexandra Ungureanu.

            Nu ratați întâlnirea dintre Alexandra Ungureanu și Satoshi în emisiunea "Duet cu Alexandra", sâmbătă, la 14:00 pentru a descoperi mai multe despre artistul despre care toată lumea vorbește în lumea muzicală.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies