Alexandra Ungureanu, surprinsă nemachiată! Cum arată câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” naturală?

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu

Câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 6, s-a filmat complet nemachiată! Fanii au reacționat imediat

Alexandra Ungureanu se află în topul listei celor mai apreciate și cunoscute artiste de la noi din țară! Încă de la o vârstă foarte fragedă, frumoasa vedetă a participat la diverse concursuri de muzică unde a obținut numeroase premii, formându-și un repertoriu propriu, pe muzica unor compozitori celebri. Ulterior, ea a colaborat cu formația Sistem, pentru care a înregistrat vocea principală în mai multe piese, iar mai apoi a devenit vocea formației Crush, proiect cu care frumoasa solistă a reușit să cucerească inimile românilor.

Citeste si: Alexandra Ungureanu, părere sinceră despre stilul și personalitatea Roxanei Erdei: „E total diferită de mine”

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Ungureanu, surprinsă nemachiată! Cum arată vedeta?

Alexandra Ungureanu nu s-a oprit aici! Îndrăgita artistă a participat la show-ul de modă de la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 6, reușind să câștige titlul de cea mai stilată femeie din România și cecul în valoare de 100.000

de lei. Cântăreața a mărturisit, la vremea respectivă, că pe lângă anumite sume strânse de-a lungul anilor, premiul pe care l-a primit în urma competiției a ajutat-o să își cumpere o mașină și un apartament nou.

După participarea la emisiunea de la Kanal D, Alexandra Ungureanu a devenit un model de urmat, iar acum se bucură de o comunitate impresionantă de fani pe rețelele de socializare, persoane care abia așteaptă să vadă ce se mai întâmplă în viața ei.

Pe de cealaltă parte, vedeta este foarte sinceră și deschisă pe internet, iar acest lucru îl dovedește și conținutul ei media, căci de curând a lăsat deoparte orice fel de inhibiții și s-a filmat nemachiată, luându-i prin suprindere pe toți!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ce face acum Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Alexandra Ungureanu, surprinsă nemachiată!
Alexandra Ungureanu, surprinsă nemachiată![Sursa foto: Instagram]

La 40 de ani, Alexandra Ungureanu are un aspect fizic de invidiat, iar pentru acest lucru este foarte apreciată de întreaga lume. Este mai mult decât evident că nu sare niciodată peste ședințele intense la sala de sport și că are mereu grijă să se demachieze la timp și să folosească cele mai bune produse faciale. 

Cu fiecare apariție la televizor, fanii au văzut la Alexandra Ungureanu o diversitate de look-uri, toate strălucitoare și inedite, astfel că mulți nu și-au imaginat până acum cum arată aceasta fără machiaj sau filtre de înfrumusețare.

Ei bine, vedeta și-a făcut curaj și a publicat un clip video în care apare complet naturală, iar fanii au rămas surpinși de frumusețea ei!

Citeste si: Ea este preferata Alexandrei Ungureanu din sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”. Reacția Ralucăi Dumitru i-a uimit pe toți

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alexandra Ungureanu, surprinsă nemachiată!
Alexandra Ungureanu, surprinsă nemachiată![Sursa foto: Instagram]

Alexandra Ungureanu: „Mă simțeam rățușca cea urâtă”

În urmă cu mai mult timp, câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit că în perioada adolescenței nu avea deloc încredere în ea, dezvăluind de asemenea și motivul pentru care consideră că nu a avut noroc în dragoste până acum. Se pare că Alexandra Ungureanu s-a axat, încă din adolescență, pe învățat și pe cariera sa, drept pentru care în perioada liceului nu a avut niciun iubit, deși plăcuse pe cineva.

„Eu eram intimidantă prin felul meu de a fi, am semănat mult cu tata, introvertită, timidă, antisocială, mă izolam de teama de a nu fi respinsă, nu semănam deloc cu mama. Mama mă trimitea la discotecă și nu mă duceam. Eu mă simțeam rățușca cea urâtă, muzica m-a ajutat să mă transform. În adolescență era speriată de bombe, leșinam doar când mă gândeam că ar putea să vină un băiat la mine. În liceu n-am avut iubit.

Îmi plăcea un băiat în liceu, dar el nu m-a abordat, nici eu pe el și a rămas așa. Era înalt, brunet, juca baschet, îl chema Florin, nu am vorbit niciodată. Îmi mai plăcea de unul din Bacău, în tabără, și abia în ultima seară m-a invitat la dans pentru că el voia să știe chestii despre o altă colegă”, a spus Alexandra Ungureanu în urmă cu mai mult timp.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „M-aș înțelege cu...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies