Alexandra Vasile arata trasnet in costum de baie! Fosta membra a trupei Dolls se intretine cu dans!

Alexandra Vasile arata trasnet in costum de baie! Fosta membra a trupei Dolls se intretine cu dans!
Alexandra Vasile arata trasnet in costum de baie! Fosta membra a trupei Dolls se intretine cu dans!

Alexandra Vasile, fosta componenta a trupei Dolls, are un cu forme de invidiat. De curand, ea a realizat o sedinta foto in costum de baie.

Retrasa de cativa ani din lumina reflectoarelor si devenita profesor si proprietara unei scoli de dans, Alexandra Vasile o duce foarte bine. Afacerile ii merg brici, iar ea arata excelent. Cel putin asta se poate observa in cele mai recente fotografii pe care ea le-a realizat, la malul marii, unde si-a expus formele bine lucrate la sala si corpul de ballerina. 

 

Mai intai Alexandra Vasile a fost cantareata, apoi a luat tot drumul artei si si-a deschis mai multe scoli de dans pentru copii, ceea ce o implineste intru totul. Norocul i-a suras, iar astazi, fosta componenta a trupei Dolls, manageriata pe atunci de Sonia Trifan, se poate lauda ca prin mana sa au trecut peste 1000 de copii.  

“Am 5 locatii in Bucureati.

Nu a fost usor. Am inceput cu 3 copii, acum 7 ani, iar acum am angajat fete din domeniu sa ma ajute pentru ca nu reuseam sa ajung peste tot mereu. In prezent, alerg de la o sala la alta ca sa ii vad pe toti copiii si sa lucrez cu ei. Cu ei imi incarc bateriile la sala. In prezent, am peste 250 de copii inscrisi. Lucrez cu copiii de cand aveam 16 ani, iar in anii de facultate la Gheorge Cristea- arta coregrafica- mi-am deschis si scoala Show Dance Art- unde copiii, in afara de diferite
stiluri, dans modern, balet, contemporan, folclor si street dance, invata sa aiba o tinuta frumoasa, ureche muzicala, sa socializeze si sa isi formeze un stil de viata frumos. Am elevi de la varsta de 3 ani pana la 16 ani. Impreuna formam o familie foarte frumoasa, "Familia Show Dance Art"”, a declarat Alexandra Vasile.

 

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Iti apar cosuri pe spate si brate? Mare atentie, ai putea suferi de aceasta boala

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Adevarata pasta de rosii: acesta este secretul celui mai bun bulion, fara conservanti!

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies