Alexandru Arsinel, in lacrimi, la Teo Show! A vorbit gatuit de emotie despre primul spectacol fara Stela Popescu

Alexandru Arsinel, in lacrimi, la Teo Show! A vorbit gatuit de emotie despre primul spectacol fara Stela Popescu
Alexandru Arsinel, in lacrimi, la Teo Show! A vorbit gatuit de emotie despre primul spectacol fara Stela Popescu

Alexandru Arsinel a inceput sa planga astazi, la Teo Show, cand a vorbit despre Stela Popescu. Recent, actorul a fost nevoit sa plece in Spania, la primul spectacol fara partenera sa de scena de-o viata!

 

"Stela a facut parte, in mod firesc, din viata mea, din familia mea. Eram ca soarecele si pisica, ne mai ciondaneam... Acum cateva zile eram undeva si ma tot uitam dupa ea. O asteptam sa vina. Ma tot intrebam: 'oare nu mai intra?' Teatrul trebuie sa mearga mai departe, va merge mai departe!

Eram in Valencia, am intrat pe scena, am spus un monolog, am facut o iesire falsa, m-am intors si mi-am adus aminte ce trebuia sa spun: Stela Popescu! Mi-am dat
seama ca nu mai am cum sa o prezint pe Stela niciodata", a spus Alexandru Arsinel, cu ochii in lacrimi, la Teo Show.

Stela Popescu se simtea mai obosita in ultima perioada.  "Se simtea mai obosita, se mobiliza foarte mult la scena, facea un lucru pe care nu l-am vazut de multe ori: a cerut un scaun in culise.

Altadata era ca un vartej, venea repede, pleca val-vartej.
S-a plans ca o lasa picioare! A facut-o discret, nu se plangea niciodata ea! Ea mereu cauta sa faca de toate, era cautata de toata lumea", a mai declarat actorul.

"Cuplul nostru nu avea cum sa reziste daca nu ne cream noi in jurul nostru o platosa de aparare! Au fost multe incercari de destabilizare, mai ales dupa Revolutie! Nu ma gandeam niciodata ca o sa traiesc sa o vad pe Stela murind", a mai spus partenerul de scena de-o viata al Stelei Popescu.

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cristina Demetrescu - Stela Popescu si Cristina Stamate, coincidentele din spatele tragediilor. Totul despre moartea celor doua din punct de vedere astral

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies