Alexandru Ciucu nu vrea să renunțe! Designerul a făcut recurs pentru custodia fetițelor

Alina Sorescu
Alina Sorescu

După ce judecătorii au stabilit ca cele două fetițe pe care le are cu Alina Sorescu să rămână la mama lor, designerul a făcut recurs. Ce spune un cunoscut avocat despre șansele pe care le-ar putea avea acesta în ceea ce privește custodia lor.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri de la noi din țară, iar vestea divorțului a șocat pe toată lumea. Zvonurile conform cărora cei doi nu s-ar mai înțelege au circulat în mediul online încă de la începutul anului, însă confirmarea a venit abia în luna mai.

Alina Sorescu a fost cea care a recunoscut că a depus actele de divorț, printr-un mesaj pe contul ei de Instagram.

Ulterior, Alexandru Ciucu a intentat o ordonanță președințială prin care a cerut ca fetele să rămână cu el, însă a fost respinsă în instanță. Acum, designerul a făcut recurs, iar toți se întreabă dacă are sau nu șanse ca fetițele să rămână, până la urmă, cu el.

Citeste si: Alexandru Ciucu, decizie radicală după ce instanța a decis ca fetițele să rămână cu Alina Sorescu

Alina Sorescu
Alina Sorescu[Sursa foto: Facebook]

Avocatul Adrian Cuculis, despre posibilitatea ca Alexandru Ciucu să câștige recursul

Designerul nu renunță așa ușor! După ce instanța a decis ca cele două fete să rămână lângă mama lor, în apartamentul în care s-a mutat când a părăsit vila din Pipera, Alexandru Ciucu a făcut recurs, argumentând că există mai mult spațiu în locuința lui.

„Ea a plecat din căminul conjugal și s-a mutat în altă parte(...)

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În Dreptul Familiei, interesul superior al copilului primează față de orice alt interes al majorului, adică al părintelui și trebuiesc luate în calcul mai multe aspecte.
În primul rând, vorbim despre niște copii mici și atunci treaba asta trebuie să fie gândită cumva: când ai mai multă nevoie de mamă, până la ce vârstă? Care sunt relațiile efective acolo? Ce dorește să facă tatăl să se recăsătorească, poate să aducă altă femeie

acolo? Ce are mama de gând se recăsătorește?

Contează și programul fiecăruia, unde sunt mai bine adaptați, pentru că spre exemplu dacă Alina Sorescu a plecat de la domiciliu și copiii erau adaptați acolo, sigur că ei ar trebui să revină în locul în care erau obișnuiți și să nu fie dezrădăcinați.

Nu cred că un recurs, spre exemplu, poate să fie bazat doar pe faptul că exista mai mult spațiu într-o locuință, în condițiile în care copiilor le-ar fi mai bine decât acolo unde au plecat cu mama lor.


Eu opinez că inclusiv copii au fost audiați, la 10 ani este deja obligatorie audierea, sub 10 ani este facultativă. Dacă copiii au spus că vor cu mama, atunci acest „vrem cu mama” a constat foarte mult în luarea deciziei inițiale de încuviințare a minorilor către mama”, a explicat avocatul Adrian Cuculis, pentru WOWbiz.ro.

Mai mult, avocatul spune că cele două fete nu sunt separate de tatăl lor, Alexandru Ciucu având mai mult ca sigur un program stabilit pentru vizite.

„El nu este despărțit de copii pentru că are, cu siguranță, program de vizitare. Niciun părinte nu poate să fie separat de copiii lui, decât în anumite condiții. Atunci, dacă acesta este singurul argument din recursul formulat, părerea mea este că o să piardă procesul”, a mai adăugat avocatul Cuculis.

Citeste si: Se împacă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu? Cântăreața a lămurit totul: ”Lucrurile încă nu s-au clarificat”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Alina Sorescu
Alina Sorescu[Sursa foto: Facebook]

Alina Sorescu a câștigat custodia celor două fetițe

După cum a decis instanța, fetițele au rămas la Alina Sorescu, acolo unde vor sta până la finalizarea întregului proces.

„Aici nu se pune problema că nu pot acorda o îngrijire superioară copiilor. Se pune problema unde le-ar fi lor mai bine din punct de vedere emoțional și material. Faptul că el are o casă mai mare și se pot juca pe o suprafață mai mare de teren, că au acces la anumite facilități sigur că trebuie să atârne balanța și în favoarea lui, dar dacă copiii sunt mult mai atașați de mamă și să spunem așa cu dat declarații în sensul acesta, vor fi încredințați către mama în continuare.

Totuși, din ceea ce discutăm noi aici, discutăm despre o ordonanță președințială, ori aceasta stabilește lucrurile acestea cu titlu provizoriu și ea era obligată să introducă o asemenea cerere de încuviințare a copiilor către ea, odată ce a plecat, pentru că ea a plecat din imobil, iar altfel s-ar fi considerat că ea a luat copiii în mod ilegal din domiciliul respectiv.

Faptul că ea a deschis o asemenea acțiune, ordonanța președințială respectivă s-a judecat de urgență și tocmai de aceea a și fost încredințată, dar asta nu înseamnă că copiii vor rămâne în mod definitiv la ea”, a mai explicat avocatul Adrian Cuculis pentru sursa citată anterior.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu! Ce decizie a luat artista după despărțire

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies