Alexandru îi este infidel Andradei? Iată conversațiile dintre participantul Puterea Dragostei și noua cucerire! ”Te ador, mă înțelegi?”

selfie cu Alexandru si Andrada
Alexandru și Andrada de la Puterea dragostei formează perechea perfectă

Conversațiile dintre Alexandru de la Puterea Dragostei și o altă domnișoară au incendiat internetul. ”Eu te vreau și punct” i-a declarat concurentul fetei, numind actuala sa relație cu Andrada o ”vrăjeală”. 

"Mama, ce frumoase sunteți! Și foarte multe! Am 21 de ani, sunt din Iași, dar locuiesc în Italia” au fost primele cuvinte ale lui Alexandru Moroșanu rostite în casa Puterea Dragostei. Acesta a pus ochii pe Andrada de la Puterea dragstei încă din momentul în care a intrat în emisiunea fenomen a postului de televiziune Kanal D.

Mai mult de atât, Alexandru a invitat-o pe tânăra concurentă la dans chiar din prima zi, urmând ca cei doi să aibă șansa de a se cunoaște mai bine la o întâlnire romantică în camera roșie

Alexandru Moroșanu este un tânăr de 21 de ani ce provine din Iași. Cei doi nu au doar vârsta în comun, ci și faptul ca locuiesc amândoi în Italia. Andrada Răduță este din Târgoviște și s-a stabilit ulterior în Italia pentru a lucra ca hairstylist. 

Încă din prima clipă tânărul s-a arătat curios în legătura cu fosta relație a Andradei cu David. ”O să am grijă de tine” i-a promis Alexandru acesteia.

”O să-ți iau apărarea. Acum nu pot, că e abia prima zi, dar mai încolo sigur. Trebuie doar să fii sinceră” i-a spus concurentul proaspetei sale cuceriri în prima zi a concursului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cei doi formează în prezent un cuplu, după ce si-au mărturisit reciproc sentimentele. Bruneta s-a dovedit pe parcursul emisiunii a fi o fire vulcanică și impulsivă.

Ea a recunoscut de mai multe ori existența acestor părți ale personalității sale.

Conversații dintre Alexandru Moroșanu și o potențială nouă iubită au ieșit la suprafață recent

Pe cât de clare păreau a fi sentimentele pure de iubire împărtășite de cei doi tineri, pe atât pare mai tulbure situația dintre ei acum. Alexandru este mai nou suspectat atât de către fanii emisiunii, cât și de iubita sa că o înșală pe aceasta. 

conversatiile lui Alexandru Moroșanu cu altă domnișoară
Conversațiile lui Alexandru de la Puterea Dragostei cu o posibilă nouă iubită[Sursa foto: Instagram]

Conversațiile au devenit un subiect controversat după ce au fost publicate de către câteva susținătoare ale faimoasei emisiuni Puterea Dragostei, cu speranța că aceste capturi de ecran vor ajunge chiar la Andrada.

Autenticitatea conversațiilor nu a fost încă infirmată sau confirmată de către concurentul emisiunii, Alexandru, întrucât acesta nu a făcut niciun fel de comentariu la adresa lor. Andrada nu a reacționat nici ea și nu a simțit nevoia să ofere vreo explicație pentru fotografiile devenite virale în mediul online. 

  



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Roxana și Turcu de la Puterea dragotei s-au împăcat din nou

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies