Alexandru Rafila, avertisment fără precedent: "Acesta este un mesaj..."

alexandru rafila avertisment coronavirus
Alexandru Rafila vorbește despre un medicamente de care nu ar trebui să abuzăm dacă suntem confirmați cu noul coronavirus

Alexandru Rafila face un apel către toții românii și vorbește despre un anumit medicament care nu ar trebui luat dacă ne infectăm cu COVID-19.

Alexandru Rafila se află în carantină după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Reprezentantul României la OMS vorbește despre un anumit medicament pe care mulți români îl folosesc ca tratament împotriva COVID-19.

Alexandru Rafila, avertisment pentru toți românii!

„Mă simt bine. Nu am o problemă deosebită. Fac şi tratament. Sunt compliant însă în general nu îmi place să fac exces de medicaţie. Medicaţia, atunci când trebuie şi cât trebuie.

Şi nu iau antibiotice. Acesta este un mesaj pe care-l transmit tuturor: infecţia cu noul coronavirus nu se tratează cu antibiotice, cu azitromicină.

Citeste si: Raed Arafat, despre sărbătorile de iarnă: „E foarte important..."

Este, dimpotrivă, grav să iei azitromicină când eşti infectat cu noul coronavirus. Nici măcar în caz de febră mare. Trebuie să dăm sfaturi pentru că oamenii trebuie să fie informaţi.

Azitromicina a fost recomandată iniţial în tratament, la început, când existau tot felul de încercări terapeutice, ulterior s-a dovedit că nu are niciun efect ci, dimpotrivă, generează rezistenţă la antibiotice, generează alte probleme şi este bine să o evităm”, a declarat Alexandru Rafila.

alexandru rafila avertisment covid 19
Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19 face apel către toți românii și îi îndeamnă să folosească doar medicamentele prescrise de medici[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Azitromicina este un medicament care se folosește pentru tratarea otitelor, pneumoniilor și infecțiilor la nivel gastrointestinal.

Tratamentul poate fi administrat oral, intravenos sau oftalmic. 

Azitromicina este un antibiotic care se încadrează în clasa macrolidelor pentru tratarea unor afecțiuni bacteriene.

Alexandru Rafila, confirmat cu noul coronavirus

Reprezentantul României la OMS a precizat că se simte bine și că urmează tratamentul corespunzător. 

De asemenea, Alexandru Rafila susține că a purtat masca în permanență și că s-a testat după ce soția acestuia a fost confirmată cu SARS-CoV-2.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Reprezentanții OMS, despre Crăciunul pe timp de pandemie: ”Este incredibil de dificil..."

Marcel Ciolacu a anunțat joi seară că Alexandru Rafila se află pe lista propusă de PSD pentru funcția de prim-ministru, însă nu va putea participa la consultările care au fost programate luni, la Cotroceni.

alexandru rafila despre medicatie anti covid-19
Alexandru Rafila face noi declarații cu privire la folosirea unui medicament pe care toți românii îl folosesc[Sursa foto: PixaBay]

”Încă de când am făcut acest pas politic am spus faptul că rezolvarea problemelor pacienţilor- pentru că mulţi dintre noi au devenit deja pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, sunt sute de mii de persoane în România care au trecut deja prin boală, avem aproape 10.000

de decese- şi atunci sigur că trebuie să găsim o soluţie care ar trebui să depăşească cadrul politic şi această abordare la masa discuţiilor, specialişti şi poate şi politicieni la aceeaşi masă sau cei care au ambele calităţi, să dezbată acest lucru deschis, cred că este opţiunea corectă, pentru că pacienţii din România nu au culoare politică”, a declarat Alexandru Rafila acum ceva vreme.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Nicolae Ciucă, premierul interimar al României, despre zvonurile care circulă despre lockdown

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies