Alexandru Zănoagă de la Puterea dragostei vrea la Survivor România

Alex Zănoagă
Alex Zănoagă și Simina s-au căsătorit anul trecut

Fostul concurent de la Puterea dragostei își dorește să vină acasă cu trofeul de la Survivor România! Ce spune Alex Zănoagă.

Surpriză totală pentru fanii emisiunii Puterea dragostei! Un fost concurent de-al emisiunii își dorește să participe la Survivor România, cel mai iubit show al momentulului.

După ce și Marius și-a exprimat această dorință, Alex Zănoagă este pregătit să îi înfrunte pe concurenții de la Survivor România, pentru a veni acasă cu trofeul emisiunii.

Citeste si: Tensunile clocotesc în echipa Faimosilor de la Survivor Romania! "A început să se calce pe cadavre!"

Citeste si: Tensunile clocotesc în echipa Faimosilor de la Survivor Romania! "A început să se calce pe cadavre!"

În cadrul unei sesiuni de întrebări, Alexandru Zănoagă de la Puterea dragostei a fost întrebat ce părere are despre Survivor și dacă și-ar dori să fie concurent în sezonul al doilea al emisiunii.

Alex Zănoagă
Alex Zănoagă și Simina s-au căsătorit anul trecut[Sursa foto: Instagram]

Soțul Siminei nu a întârziat să răspundă, iar răspunsul i-a luat pe toți prin surprindere: „Da, aș vrea să merg la Survivor! Cu cea mai mare plăcere! Să încerc o experiență nouă și bineînțeles dacă

m-ar lăsa și Dominic.", a mărturisit Alexandru Zanoaga.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Musty de la Survivor România 2021 are un copil cu o artistă celebră! Dezvăluiri incendiare despre viața de familie a Războinicului

Alex Zănoagă
Alex Zănoagă le-a răspuns prietenilor[Sursa foto: Instagram]

Marius de la Puterea Dragostei, concurent la Survivor? „Eu aș câștiga!” Pe cine susține Andreea Pirui?

Invitați în platoul Wowbiz, Andreea Pirui și Marius și-au exprimat părerea cu privire la cel mai urmărit show al momentului, Survivor Romînia. Cei doi și-au arătat susținerea față de fostul lor coleg de platou, Jador, care le-a rămas apropiat și după terminarea competiției.

Marius de la Puterea dragostei
Marius de la Puterea dragostei vrea la Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Foștii concurenți au fost întrebați dacă se consideră pregătiți pentru a face față unei astfel de provocări.

Iată ce au răspuns cei doi:

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Pirui: Nu m-aș duce la Survivor pentru că sunt rea de foame!

Marius: Eu îi susțin pe Jador și pe Culiță.

Andreea Pirui: Și eu la fel.

Marius Bogdan susține că, în cazul în care ar ajunge la Survivor, ar avea mari șanse să câștige competiția. Mai mult, el a declarat că l-ar învinge pe Jador la toate probele.

”Eu dacă m-aș duce la Survivor aș câștiga. L-aș bate pe Jador la toate probele. Pe Jador îl știu de pe la sală, știu că e ambițios, mai ales dacă e odihnit. Și acolo cum e rupt de tot și nu mai pierde nopți, poată să se focuseze pe treaba asta. Ma așteptam să se descurce. Eu nu am urmărit până sezonul ăsta, dar mă uit și îmi place maxim.

(…) Eu când am venit la Puterea Dragostei, nu m-am înscris la Puterea Dragostei. M-am înscris la Exatlon și m-a sunat de la Puterea Dragostei, dar a fost aventura vieții noastre”,a mai spus Marius Bogdan, la WoWbiz.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Musty de la Survivor România 2021 are un copil cu o artistă celebră! Dezvăluiri incendiare despre viața de familie a îndrăgitului "războinic"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies