Alexia Eram, de urgență la spital. Ce probleme de sănătate a avut iubita lui Mario Fresh: ”Mi-a fost rău toată noaptea”

Alexia Eram și Mario Fresh
Fiica Andreei Esca a ajuns la spital

Fiica Andreei Esca a ajuns de urgență la spital. Alexia Eram a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

Alexia Eram se confruntă cu probleme de sănătate în ultima perioadă, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că fiica Andreei Esca a ajuns la spital, după ce a luat masa în oraș.

Vedeta a dezvăluit că nu a reușit să fie la fel de activă pe rețelele de socializare așa cum și-a obișnuit fanii. Iubita lui Mario Fresh și-a îngrijorat fanii, după ce zilele trecute a apărut cu branula la mână.

Ce a pătit Alexia Eram

Ulterior, ea a revenit cu explicații și a mărturisit că a avut o toxiinfecție alimentară. Chiar dacă ea adoptă un stil de viață sănătos, de data aceasta problemele au fost datorate din cauza alimentației de la un fast-food.

„Nu am fost deloc prezentă pe social media pentru că mi-a fost rău toată ziua. Am făcut o toxiinfecție alimentară de la un fast-food și mi-a fost rău toată noaptea.

Astăzi am fost la spital să-mi fac o perfuzie să-mi revin și acum sunt mai bine și am zis să ies la plimbare, chiar dacă este urât afară, să iau aer curat”, a spus Alexia Eram pe Instagram.

În urma acestui incident, Alexia Eram a revenit la stilul de viață sănătos și a împătășit totul cu fanii ei. 

„Începem săptămâna cu mâncare sănătoasă pentru că vine vara, așa că am primit această cutie cu toate mesele pe ziua de astăzi.

Avem micul dejun, primul prânz, al doilea prânz și cina”, a spus tânăra.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Alexia Eram, motivul pentru care ea și Mario Fresh nu s-au gândit la căsătorie: „Toate la timpul lor”. Ce implicație au familile celor doi în relația lor

Alexia Eram și Mario Fresh
Fiica Andreei Esca a ajuns la spital[Sursa foto: Instagram]

Vor face Mario Fresh și Alexia Eram pasul cel mare? 

Recent, cei doi au fost invitați la o nuntă, iar fiica  Andreei Esca  a prins buchetul. Astfel, au început speculațiile privind nunta acestora. 

Fiica Andreei Esca a primit un inel din partea lui Mario Fresh. Cu toate acestea, nu este un inel de logodnă, ci unul de promisiune.

„Acest inel mi l-a dat iubitul meu acum doi ani. Inelul de promisiune! Nu știu când urmează celălalt, cred că suntem prea tineri să vorbim despre chestia asta, avem 20 de ani. Suntem de șase ani împreună, dar cred că mai e timp.

Toate se întâmplă la timpul lor”, a povestit Alexia Eram în cadrul unui interviu TV.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

În trecut, Mario Fresh a declarat că relația lor ar trebui să mai treacă anumite etape pentru a face nunta.

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel! Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui.

Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)”, a declarat artistul într-o emisiune de pe  Youtube.

Citeste si: Mario Fresh, imagini inedite din propriul studio de muzica! Iată ce mărturisiri uluitoare a făcut celebrul artist, la "Dimineața cu noi"!

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Alexia Eram și Mario Fresh, pregătiți pentru pasul cel mare? Fiica Andreei Esca a prins buchetul la o nuntă

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies