Alexia Eram, despre relația cu fratele ei și cum a ajuns să activeze într-un domeniu creativ. „Nu aveam o relație atât de strânsă”

Alexia Eram, despre relația cu fratele ei și cum a ajuns să activeze într-un domeniu creativ. „Nu aveam o relație atât de strânsă”
Alexia Eram, despre relația cu fratele ei și cum a ajuns să activeze într-un domeniu creativ. „Nu aveam o relație atât de strânsă”

Alexia Eram a vorbit despre relația cu fratele ei, Aris.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, are o carieră de succes și s-a remarcat în lumea creatorilor de conținut, fiind mereu veselă și dezinvoltă. Cu toate acestea, Alexia povestit, în cadrul podcastului DRIVE IN WITH ANDREI NICULAE, despre cum a ajuns ea să se apropie de domeniul artistic și cum făcea an de an scenete alături de fratele ei, Aris. Chiar dacă aa s-a descris ca fiind mult mai extrovertită decât fratele ei, a mărturisit că el este mult mai sociabil oameni și că ea ajunge să se panicheze foarte repede atunci când trebuie să intre în contact cu persoane

noi.  Eu tot timpul am fost foarte extrovertită și pe domeniul acesta artistic.Tot timpul cântam în casă, dansam, făceam spectacole cu Aris de Crăciun, îi chemam pe toți. „Hai, Aris, vino”. El era cel care îmi turna cafea în sceneta noastră. Aris e mult mai retras, dar eu sunt mult mai timidă decât el. El e mai retras, dar e mult mai sociabil cu oamenii, eu sunt mai extrovertită, dar mă panichez mai repede.
După nici că mai tac.”,
a povestit Alexia Eram.

Cum a fost relația Alexiei cu fratele ei, Aris, în adolescență

Citește și: Andreea Esca a povestit despre modul atipic în care și-a crescut copiii! Ce i-a spus fiul ei când avea doar câțiva ani? „Arată că sunt iresponsabilă, știu.”

Andreea Esca și Aris
Andreea Esca și Aris[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Alexia Eram, recunoscătoare părinților pentru realizările ei. Vedeta a ținut un discurs ce i-a provocat lacrimi mamei sale, Andreea Esca

Cei doi frați nu au avut o relație foarte strânsă încă de când erau mici, din spusele ei, asta pentru că fiecare avea un program diferit atât la școală, cât și la liceu, iar activitățile de după orele de curs erau diverse.

Când Alexia a început liceul, ea s-a mutat la etajul casei, acolo unde stătea mai tot timpul să învețe, iar cât despre prieteni, cei doi aveau anturaje diferite și nu petreceau foarte mult timp împreună. Când cei doi au plecat la facultate, au păstrat legătura mai rar, din cauza locului unde cei doi erau plecați.  „La liceu plecam dimineața, ne întorceam după-amiaza, fiecare avea alt program, după eu aveam alte activități, el avea alte activități.
Nu prea vorbeam. După eu am început liceul, eu m-am mutat la etaj, stăteam doar acolo, învățam, el avea prietenii lui, eu aveam prietenii mei. Am plecat la facultate, după el a plecat la facultate. Vorbeam „ești bine?”
 Odată la nu știu cât timp, dar nu aveam o relație atât de strânsă.”, a mai spus Alexia Eram.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Alexia Eram
Alexia Eram[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Alexia Eram, recunoscătoare părinților pentru realizările ei. Vedeta a ținut un discurs ce i-a provocat lacrimi mamei sale, Andreea Esca

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies